Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας παρουσιάζει όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, η εκπομπή επικεντρώνεται στο ανοσοποιητικό σύστημα. Ποιο ρόλο παίζει η άμυνα του οργανισμού στο πόσο σοβαρά περνάμε μια ίωση; Και γιατί κάποιοι έχουν καλύτερη άμυνα από άλλους; Οι ειδικοί απαντούν σε αυτά τα ερωτήματα και προτείνουν 10 αποτελεσματικούς τρόπους για να ενδυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μιλάει για όσα κάνει προκειμένου να θωρακίσει την άμυνα του οργανισμού της.

 

Ακόμα, η εκπομπή μας ενημερώνει για τη δυσανεξία στη λακτόζη, αναλύει την αξία της αλληλεγγύης και μας δείχνει πώς να φτιάξουμε γούρια για το νέο έτος.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, το κεντρικό θέμα της εκπομπής είναι αφιερωμένο στον ιδιαίτερο ρόλο του παππού και της γιαγιάς στην ελληνική οικογένεια.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται την ηθοποιό Ελένη Κρίτα, η οποία μιλάει για τον ρόλο της ως γιαγιά και όσα έχει κερδίσει από την επαφή με την εγγονή της. Παράλληλα, η ψυχολόγος Φρόσω Φωτεινάκη αναλύει τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα της σχέσης των παιδιών με τον παππού και τη γιαγιά.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, μαθαίνουμε τις διαφορές ανδρών και γυναικών στις φιλίες, πώς θα αποφύγουμε την καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ στις γιορτές, καθώς και πώς μπορούμε να μαγειρέψουμε αλλιώς τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα ώστε να είναι πιο θρεπτικά και λιγότερο παχυντικά.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

 

#OlaGiaTiZoiMas