Εκτάκτως την Πέμπτη με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

“Συνταγές και έθιμα από τη Μικρά Ασία”

Στρώστε το γιορτινό σας τραπέζι με αυθεντικές συνταγές από τη Μικρά Ασία.

Xριστόψωμο, σούπες, πιλάφια, πίτες, πολλά και διαφορετικά πιάτα, αλλά και πολίτικα γλυκά που θα ξυπνήσουν αναμνήσεις.

Mαζί, χριστουγεννιάτικα έθιμα από τις χαμένες πατρίδες.

Τα κάλαντα, ο εορτασμός και οι παραδόσεις, που αποτελούν κειμήλια διαχρονικής αξίας.

Eνα ταξίδι στον χρόνο, στον τόπο, στα ήθη και στις γεύσεις.

Προκειμένου να δημιουργηθεί το βιβλίο αυτό αναζητήθηκαν τα πρόσωπα, συγκεντρώθηκαν οι προσωπικές τους μαρτυρίες και καταγράφηκε η πλούσια γαστρονομική τους παιδεία. Οι αυθεντικές συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από τη Μικρά Ασία που περιλαμβάνει το βιβλίο, το καθιστούν παράλληλα ένα λαογραφικό και πολιτιστικό λεύκωμα. Λίγα γνωρίζουμε γι’ αυτό τον παράδεισο που οι Μικρασιάτες μάς περιγράφουν. Ωστόσο η ζωή τους, οι αξίες τους, οι γνώσεις τους εξακολουθούν να αποτελούν κειμήλιο διαχρονικής αξίας. Τελικά, η ίδια η ζωή φτιάχνει τα βιβλία και εκείνα με τη σειρά τους φτιάχνουν τη συνέχεια της ζωής.

Ακόμη

Μία συλλεκτική έκδοση του Δον Κιχώτη!

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Μιγκέλ ντε Θερβάντες

σε μία σπάνια εκδοχή με εικονογράφηση του Σαλβαντόρ Νταλί.

Οι ήρωες του Θερβάντες, όπως τους αποτύπωσε σε σκίτσα ο μεγάλος ισπανός ζωγράφος.

Μην χάσετε τον πρώτο τόμο της συλλεκτικής, αυτής έκδοσης.

Οι περιπέτειες και τα ταξίδια του ονειροπόλου Δον Κιχώτη με τον πίστο του σύντροφο Σάντσο Πάντσα και το άλογό του Ροσινάντε, αλλά και ο έρωτάς του για τη Δουλτσινέα.

Το αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας που μας μεταφέρει στον κόσμο των ιπποτών!

Ενα από τα μυθιστορήματα που επηρέασαν σημαντικά την ισπανική, αλλά και παγκόσμια λογοτεχνία και θεωρείται από τα πιο εμπνευσμένα έργα της νεότερης δυτικής λογοτεχνίας.

Ο «Δον Κιχώτης» αποτελεί σημείο αναφοράς, είτε θετικής είτε αρνητικής, που μας βοηθάει να ονομάσουμε και να αξιολογήσουμε στάσεις και συμπεριφορές που μας χαρακτηρίζουν, κατά καιρούς, όλους, λίγο έως πολύ. Αντίστοιχο βάρος, εκτός από τις βιβλικές μορφές, έχουν μονάχα ορισμένοι ήρωες της κλασικής μυθολογίας ή ιστορίας.

Το έργο του Μιγκέλ ντε Θερβάντες (Miguel de Cervantes, 1547-1613), θεωρείται από πολλούς σαν το πρώτο νεότερο ευρωπαϊκό μυθιστόρημα – εκτοπίζοντας απ’ αυτή τη θέση τον, ίσως υπερβολικά ιδιόρρυθμο, Πανταγκρυέλ.

Μαζί

ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων!

-Χριστούγεννα με τον «Σασμό»!

Οι 16 πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς φωτογραφίζονται πρώτη φορά μαζί!

-Τα Χριστούγεννα της ζωής μας!

22 διάσημοι Ελληνες μοιράζονται μαζί μας αγαπημένες, παιδικές, χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες τους!

-Αγαπημένοι σταρ σε καθημερινές στιγμές

-Αποκλειστικά ρεπορτάζ

-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια, κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού που το επιλέγει για την ενδιαφέρουσα θεματολογία του, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη ζωή των celebrities και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που φιλοξενεί.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίων: «Δον Κιχώτης»: €0,80 και «Συνταγές και έθιμα από τη Μικρά Ασία»: €1,10)