Με πολλά χαμόγελα αποχαιρετούν τη χρονιά η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ελένη Βουλγαράκη. Η εκπομπή «ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ» μας μεταφέρει την ατμόσφαιρα της γιορτής με δύο σπέσιαλ επεισόδια ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 09:50 στο MEGA.

Το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Ζαρίφη. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ευχές από αγαπημένα πρόσωπα, βόλτες στην αγορά, ανασκόπηση των θεμάτων που μας απασχόλησαν το 2021 αλλά και μοναδικές γευστικές προτάσεις από τον chef Jean Marie Hoffmann. Το κέφι θα κορυφωθεί όταν ο Stan πάρει το μικρόφωνο και ερμηνεύσει τις γνωστές επιτυχίες του.

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στον καναπέ της εκπομπής θα βρεθεί η Μιμή Ντενίση για να δώσει τις δικές της ευχές και να μιλήσει για τη μεταφορά του βιβλίου της «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Ο μάγος Σανκάρα θα εντυπωσιάσει με τα απίθανα κόλπα του και ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος θα ετοιμάσει την πιο λαχταριστή βασιλόπιτα-σοκολάτα. Η μουσική δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτή με τον αγαπημένο Αντύπα να δίνει το σύνθημα για χορό, ερμηνεύοντας τα μεγάλα σουξέ του παρέα με τον γιο του Πρόδρομο.

Αυτά τα Χριστούγεννα η πρόσκληση από τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Νίκο Συρίγο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη είναι ξεχωριστή. «ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ» στο MEGA.