Ελεύθερος αφέθηκε μετά τη δεύτερη απολογία του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, που οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή για την υπόθεση της έτερης μήνυσης που έγινε χθες από μία ακόμα γυναίκα για δημοσίευση βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

Ειδικότερα, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και για τη δεύτερη υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφο του, στο διαδίκτυο, όπως μεταδίδει το grtimes.gr.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα.

Η υπόθεση

Σε ό,τι αφορά, αναλυτικότερα, τη νέα μήνυση, υποβλήθηκε από πρώην σύντροφό του, η οποία φέρεται να διατηρούσε σχέση μαζί του από το 2004 μέχρι το 2006 και κατήγγειλε πως προσωπικές τους στιγμές κυκλοφορούν ακόμη στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ίδια βρήκε τα βίντεο σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Μάλιστα, όπως κατέθεσε, προκειμένου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να την πείσει να τραβήξουν βίντεο, της είπε ότι θα την παντρευτεί.

Ελεύθερος χτες και από την πρώτη απολογία

Υπενθυμίζεται πως εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Χθες μετά την πρώτη απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με όρους και με καταβολή εγγύησης ύψους 30.000 ευρώ.

Κατά τη χθεσινή του απολογία, ειδικότερα, εξέφρασε την έκπληξή του όσον αφορά στο γεγονός πως διώκεται για κακούργημα, επαναλαμβάνοντας τους ισχυρισμούς του ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε ξανά τα βίντεο στο διαδίκτυο, καθώς ο ίδιος τα είχε αποσύρει.

Τέλος, ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου Γιώργος Δακουράς δήλωσε χθες ότι ο ίδιος «έχει μετανιώσει και ζητά συνεχώς συγγνώμη έχοντας συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος του», προσθέτοντας πως «έχει παραδεχθεί ό,τι ακριβώς έχει τελέσει και όχι όλα όσα του αποδίδονται».