Την πρώτη ημέρα του 2022, «Οι Απαράδεκτοι» και «Το δις εξαμαρτείν», οι δύο αγαπημένες κωμικές σειρές του MEGA που έχει λατρέψει το κοινό όλων των ηλικιών, επιστρέφουν στην οθόνη με δύο εορταστικά επεισόδια.

Το Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022, στις 21:00, «Οι Απαράδεκτοι» της Δήμητρας Παπαδοπούλου βάζουν τα καλά τους και ζουν μια «Απαράδεκτη Πρωτοχρονιά» στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο της σειράς, το οποίο είχε μεταδοθεί ακριβώς 30 χρόνια πριν. Η αγαπημένη παρέα της εμβληματικής κωμικής σειράς του MEGA, υποδέχεται πολλούς guests και κάνει μια απολαυστική μουσικοχορευτική αναδρομή σε περασμένες δεκαετίες με ξεκαρδιστικές μεταμφιέσεις και τραγούδι από την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την Οπισθοδρομική Κομπανία. Πρωταγωνιστούν οι Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Αμέσως μετά, στις 24:00, το MEGA προβάλλει το εορταστικό επεισόδιο της σειράς «Το δις εξαμαρτείν» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, με τίτλο «Η αγάπη θέλει δύο». Οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς, παρέα με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Κώστα Μακεδόνα και την Κατερίνα Κούκα στο τραγούδι, κάνουν ένα διασκεδαστικό ταξίδι στο παρελθόν της ελληνικής μουσικής και του κινηματογράφου, με διαχρονικά τραγούδια και χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού. Πρωταγωνιστούν οι Νένα Μεντή, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ντίνα Κώνστα, Χάρης Σώζος, Ηρώ Μανέ, Ελένη Καστάνη και Μιχάλης Ρέππας.

Την Πρωτοχρονιά, Σάββατο 1η Ιανουαρίου 2022, «Οι Απαράδεκτοι» και «Το δις εξαμαρτείν» ξυπνούν στους τηλεθεατές του MEGA τη νοσταλγία αλλά και την πιο αισιόδοξη διάθεση για τη χρονιά που ξεκινά.

 

#OiAparadektoi

#ToDisEksamartein