Στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 βρέθηκε το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του MEGA με τον Στέλιο Ρόκκο, που μεταδόθηκε την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και σημείωσε εντυπωσιακά ποσοστά.

Ο Στέλιος Ρόκκος μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου και εκλεκτούς καλεσμένους κράτησαν την καλύτερη παρέα στο τηλεοπτικό κοινό και καλωσόρισαν το 2022 με αγαπημένα τραγούδια, κέφι και πολλές ευχές. Τη βραδιά παρουσίασε η Δανάη Μπάρκα.

Η εορταστική μουσική εκπομπή του MEGA κυριάρχησε του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής της και κέρδισε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54. Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε ποσοστό 21,5% και διαφορά 3,9 μονάδων από τον ανταγωνισμό. Υψηλά ποσοστά σημείωσε και στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 20,7%, ενώ σε τέταρτο ξεπέρασε το 31%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τηλεθεατές αγκάλιασαν την εκπομπή, με το hashtag #SpitiMeToMega να είναι στις πρώτες θέσεις των trends στο Twitter καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ η συνολική απήχηση στα social media ξεπέρασε τους 800.000 χρήστες.

Ακολουθήστε το στο Google News