Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει πώς να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, ενημερωνόμαστε σφαιρικά για την πρωτεΐνη, τις πηγές πρόσληψης από τροφές που υπάρχουν παραδοσιακά στο ελληνικό τραπέζι καθώς και για τις πιθανές επιπτώσεις στο βάρος και την υγεία μας. Οι ειδικοί απαντούν στα ερωτήματα αν υπάρχει καλή και κακή πρωτεΐνη, πώς μπορούμε να την εντάξουμε «έξυπνα» στη διατροφή μας καθώς και από ποιους παράγοντες επηρεάζονται οι ανάγκες μας σε πρωτεΐνη.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος μιλάει για τις δικές του ανάγκες σε πρωτεΐνη και εξηγεί γιατί επιλέγει πια εναλλακτικές πηγές για επαρκή πρόσληψή της και όχι μόνο το κρέας.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, μαθαίνουμε πώς το πατρικό και μητρικό πρότυπο επηρεάζουν το παιδί στη μελλοντική επιλογή συντρόφου, τι είναι το «σπίτι θηλασμού» και ποια είναι τα νεότερα δεδομένα για την κοιλιoκάκη και την αντιμετώπισή της.

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου, η εκπομπή εμβαθύνει στις «κόκκινες σημαίες» σε μία σχέση, καθώς βλέπουμε ολοένα και συχνότερα τις σχέσεις να φτάνουν στα άκρα. Οι ειδικοί αναλύουν τα προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι μια σχέση στην καλύτερη περίπτωση δεν έχει μέλλον και στη χειρότερη μπορεί να εξελιχθεί επικίνδυνα.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την ηθοποιό Βασιλική Τρουφάκου, η οποία μιλάει για τις περιπτώσεις που η ίδια σηκώνει «κόκκινη σημαία» στις προσωπικές της σχέσεις.

Επίσης, η ατζέντα της εκπομπής περιλαμβάνει τις ανατομικές και λειτουργικές διαφορές στην καρδιά των γυναικών και των ανδρών, τις σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης των διαταραχών της κροταφογναθικής διάρθρωσης, καθώς και τι πρέπει να προσέχουν όσοι υποφέρουν από σοβαρό άσθμα.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: