Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ύστερα από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε έξω από το σπίτι της συντρόφου του Διονυσίας, με τη νεαρή κοπέλα να σπεύδει να μπει μέσα στην πολυκατοικία χωρίς να κάνει καμία δήλωση στη δημοσιογράφο της εκπομπής. Τα συγκεκριμένα πλάνα ενόχλησαν την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία διαφώνησε πλήρως με την κίνηση να στείλουν τηλεοπτικό συνεργείο στο σπίτι της γυναίκας και στο αέρα της εκπομπής μίλησε με ειλικρίνεια για τα συναισθήματα της.
«Καταλαβαίνω ότι κάνουμε εκπομπή, εγώ προσωπικά δεν… Διαφωνώ με αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα την ευθύνη της εκπομπής την έχουμε πολλοί άνθρωποι μαζί. Τηλεοπτικά συμβαίνει. Δεν είπα ότι η συνάδερφος ήταν αγενής, ήταν πολύ ευγενική. Εγώ διαφωνώ με αυτό. Θέμη δεν θέλω να νευριάζεις από πάνω. Θέλεις να πάμε στον Βαλάντη; Να πάμε στον Βαλάντη» είπε ενοχλημένη η παρουσιάστρια του Alpha.

Δείτε το βίντεο

«Μάλλον δεν είμαι κατάλληλη για αυτή την εκπομπή»

«Νίπτω τας χείρας μου. Δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου πουθενά; Να ξέρω γιατί αυτή τη στιγμή είπα ότι αυτό με στεναχώρησε. Δεν μπορώ; Δεν μπορώ να διαφωνήσω με κάτι που βλέπω; Μάλλον δεν είμαι κατάλληλη για αυτή την εκπομπή. Θέλετε να την παρουσιάσει κάποιος άλλος; Αφού επέλεξαν εμένα θα με αφήνουν να λέω τη γνώμη μου. Θα παρουσιάζω με αξιοπρέπεια, αλλά οφείλω να λέω τη γνώμη μου. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Δεν μπορώ να βλέπω το πλάνο μιας κοπέλας που ήταν χρόνια με έναν άνθρωπο και πήγαν να παντρευτούν και τον έχασε» ανέφερε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε την αντίδραση της