Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στo αποψινό (2/2) επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

Τι θα δούμε

Η Αρετή επιτίθεται στη Βασιλική με οργή κι εκείνη την ακούει σοκαρισμένη, χωρίς να βγάλει λέξη. Όταν όμως η Αρετή θα σηκώσει το χέρι της να χτυπήσει την κόρη της, ο Φίλιππος θα αντιδράσει και θα δείξει ξεκάθαρα ότι είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τη Βασιλική με κάθε τρόπο.

Ο Ιάκωβος φεύγει εσπευσμένα από το Σούνιο, δείχνοντας στην Αθηνά ότι θέλει να κρατήσει απόσταση για λίγο, επειδή τρέφει έντονα συναισθήματα που νιώθει για εκείνη. Η Αθηνά, από την πλευρά της, πιστεύει ότι δεν πρέπει να εκδηλωθούν τα συναισθήματά τους, φοβούμενη ότι θα πυροδοτηθούν αντιδράσεις που δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει.

Η Χάιδω κάνει πρόταση στον Λυκούργο να συγκατοικήσουν κάποια στιγμή. Οι καβγάδες της Μυρτάλης με τον Στέφανο είναι καθημερινοί και το τέλος της σχέσης τους φαίνεται να πλησιάζει. Ο Θεοδόσης βάζει τη Μαργαρίτα να υπογράψει τα συμβόλαια του σπιτιού.

Ο Στέφανος το βράδυ κοιμάται στο σπίτι της μητέρας του και το ποτήρι για τη Μυρτάλη ξεχειλίζει. Του ετοιμάζει βαλίτσα και τον διώχνει από το σπίτι.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Guest: Μαρία Φιλίππου, Σταύρος Λούρας

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

«Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ»

ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ, ΣΤΙΣ 21:00

#GiTisElias