Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τον Ρένο Χαραλαμπίδη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το λόγο που τον έταξαν μικρό, για τους γονείς του, για την εποχή των υψηλών αμοιβών και παραδέχτηκε: «Ζω την τραγωδία του καθ’ υποψία βαψομαλλιά».

«Αν μετανιώσω που δεν παντρεύτηκα, θα το μάθω στα βαθιά γεράματα. Δε μετανιώνω, όμως, στον πρώτο απολογισμό. Θα ήθελα να γίνω πατέρας έχοντας εξασφαλίσει οικογένεια. Δεν είναι κατοικίδιο το παιδί, έχω σκυλάκι, τη Μιμίκα», είπε για την προσωπική του ζωή και την απόφασή του να μην παντρευτεί.

«Πέρασα κρίση στα 40. Δεν καβάλησα το καλάμι, όχι επειδή είμαι σεμνός, αλλά επειδή είχα τόσο μεγάλη φιλοδοξία, όλα μου φαίνονταν λίγα», συνέχισε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στους γονείς του, ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε: «Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και ο πατέρας μου κηπουρός. Μου αφαιρεί βάρη που δεν είχαν παρελθόν που να με βαραίνει, ήθελαν μόνο να είμαι χαρούμενος».

«Είμαι ταμένος στην αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Το πρώτο δημοσίευμα για μένα ήταν στο βιβλίο θαυμάτων», αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε ότι «Πιστεύω στο Θεό, αλλά δεν είμαι φανατικός», συμπλήρωσε.

«Αν ξαναζούσα την ζωή, θα έκανα λιγότερο σεξ και θα χόρευα περισσότερο. Δε θυμάσαι και τίποτα από το σεξ, γυναίκες που χόρεψα θυμάμαι, ή ένα χορό σε πανήγυρι», ανέφερε ακόμα.

Μιλώντας για την εποχή των υψηλών αμοιβών, τόνισε: «Το 1999 είχα την τύχη να περνάει ένα τρένο με λεφτά. Τα λεφτά που έβγαλα για μία δεκαετία ήταν ανεμομαζέματα, όχι όμως ανεμοσκορπίσματα».

«Δεν έχω πάθη, είμαι νερόβραστος», σημείωσε ακόμη, ενώ αναφερόμενος στο #metoo και όσα ήρθαν «στο φως» μέσω των σχετικών καταγγελιών είπε: «Ήταν πολύ μελαγχολικό άνθρωποι με τέτοιο κύρος να μην μπορούν να τιθασεύσουν την ανωμαλία τους. Με το MeToo ακόμα κι αυτοί που δε συρθήκαν στη δικαιοσύνη στιγματίστηκαν δίκαια. Ήταν μέτριοι ηθοποιοί που αυτοανακηρύχθηκαν βασιλιάδες και γελοιοποιήθηκαν. Αν δείτε αυτούς που είναι στη φυλακή, σιγά τους καλλιτέχνες, τι τρομερό έχουν κάνει;».

«Δεν μπορώ να επικρίνω κάποιον που πάει σε reality, επειδή εγώ ξεκίνησα από τηλεοπτικά προϊόντα που θεωρούνταν κατωτέρου επιπέδου, τα λεγόμενα τρικάμερα. Δεν κοιτάω τα χάλια μου;», σχολίασε.

Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε γελώντας και στο γεγονός ότι η πάροδος του χρόνου δεν έχει επηρεάσει ιδιαίτερα την εξωτερική του εμφάνιση. «Λόγω DNA δεν ασπρίζουν τα μαλλιά μου, ζω την τραγωδία του καθ’ υποψία βαψομαλλιά».

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης θα εμφανίζεται από τις 16 Φεβρουάριου και για 23 παραστάσεις στην Εναλλακτική Λυρική Σκηνή στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», στο μιούζικαλ «Φτηνά τσιγάρα».

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξή του