Η ρεμπέτισσα Μαριώ, μίλησε για την σχέση της με τον γέροντα Παΐσιο, η ζωή του οποίου αναβιώνει στο MEGA μέσα από μία ιστορική και καθηλωτική σειρά με τίτλο: «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Η γνωστή ρεμπέτισσα αποκάλυψε την συγγενική σχέση με τον Παΐσιο, και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, δεν ήξερε ότι ήταν… θείος της!

«Όταν βρέθηκα στα Ιωάννινα ήρθαν και με βρήκαν δυο κοπέλες και μου είπαν ότι ο πάππους Παΐσιος ήταν θείος μου! Η μαμά μου με τον Άγιο Παΐσιο ήταν πρώτα ξαδέλφια. Ο παππούς Παΐσιος ήξερε για μένα πως είμαι τραγουδίστρια και λέω ρεμπέτικα», δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

« Άκουγα ιστορίες για εκείνον και πως είναι θαυματουργός και δεν ήξερα πως είναι θείος μου. Συγκινήθηκα όταν έμαθα πως είναι θείος μου. Ένιωσα ότι είμαι κοντά στον Θεό όταν έμαθα πως είναι θείος μου. Ανατρίχιασα όταν το έμαθα. Ακόμα αναρωτιέμαι τι ήταν η οικογένεια της μητέρας μου», συμπλήρωσε.

«Ο καημός της μητέρας μου ήταν που έφυγαν από τα Φάρασα»

Η Μαριώ δεν σταμάτησε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή της οικογένειάς της όταν ταξίδεψαν ως πρόσφυγες από τα Φάρασα.

«Ο καημός της μητέρας μου ήταν που έφυγαν από τα Φάρασα. Η αδελφή της μητέρας μου γεννήθηκε μέσα στο καΐκι που πήραν για να φύγουν από τα Φάρασα. Η γιαγιά μου πέθανε μέσα στο καΐκι από επιλόχειο πυρετό και την πέταξαν στη θάλασσα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

«Η μητέρα μου πόνεσε από την σκηνή που είδε, έμεινε μόνη της με δυο αδελφάκια», σχολίασε η ρεμπέτισσα Μαριώ.

«Είναι δέος…»

«Νιώθω κοντά μου την παρουσία του Αγίου Παϊσίου, πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν βγω να τραγουδήσω. Ζήτησα από τον παππού Παΐσιο να σταματήσω να καπνίζω και ξύπνησα την επόμενη μέρα και δεν ήθελα να ακουμπήσω το τσιγάρο. Είναι μέσα μου ο θείος Παΐσιος. Ο Άγιος Παΐσιος είναι ο άγιος όλου του κόσμου. Είναι δέος να ξέρεις πως υπήρχε μέσα στην οικογένεια μας ο Άγιος Παΐσιος, μάς βοηθάει όλους ο Άγιος Παΐσιος»

«Μου στάθηκε ο παππούς ο Παΐσιος σε δύσκολες στιγμές. Είναι στο σπίτι μου, είναι μπροστά μου, είναι στην οικογένειά μου. Κάθε φορά που τον σκέφτομαι τον παππούλη μου ανατριχιάζω, νιώθω ότι είναι εδώ. Πάντα κουβαλάω πάνω μου την φωτογραφία του παππούλη μου», τόνισε η Μαριώ, στην εκ βαθέων συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη».

«Συγκινήθηκα όταν είδα τον «Άγιο Παΐσιο – Από τα Φάρασα στον ουρανό» στο MEGA. Η σειρά μού θύμισε τη θεία μου και τη μαμά μου», κατέληξε στις δηλώσεις της.

Δείτε το βίντεο