Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκάλυψε στο «Πάμε Δανάη!» πως εκείνος και η Δανάη έχουν μία σχέση μίσους και πάθους που κρατάει από το 2009.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την περίοδο που οι σχέσεις τους είχαν ψυχρανθεί:

«Είχαμε μπλοκαριστεί στο τηλέφωνο, στο Facebook, στο Instagram, παντού! Μόνο με τη μαμά του είχα επαφή κάποια στιγμή πριν 1,5 χρόνο, σε μία περιοδεία που έπαιξα. Τους γονείς του Θεοχάρη τους λατρεύω, και την αδερφή του. Είναι υπέροχοι άνθρωποι», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Είχαμε περάσει μία κρίση… Ήταν αμήχανα όταν ξαναβρεθήκαμε, αλλά ήταν και σαν να μην έγινε τίποτα. Επειδή έχουμε περάσει πάρα πολλά, και πολλά χρόνια και πράγματα που δεν περνάς εύκολα σε μία σχέση, εννοώ τις αλήθειες μας, έχουμε μία πολύ βαθιά αγάπη και είναι όντως ένα σπάνιο παιδί. Περνάμε συχνά κρίσεις. Τώρα, ας πούμε, είμαστε κάθε μέρα μαζί. Μπορεί σε πέντε μήνες να έρθει κάτι και να μην μιλήσουμε!».

Η Δανάη Μπάρκα εκδήλωσε τον θαυμασμό της για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και πιστεύει πως η παρουσίαση είναι εκείνη που του ταιριάζει και θα αναδείξει τα ταλέντα του.

«Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, είναι τύχη να τον έχει στη ζωή σου. Νιώθω ότι ακόμα δεν έχει δείξει αυτά που μπορεί να κάνει, αυτή είναι η μόνιμη κόντρα μας! Κάτι μου λέει ότι η παρουσίαση είναι πιο κοντά απ’ όλα όσα έχει δοκιμάσει, θα φανούν όλες του οι ικανότητες», είπε η Δανάη Μπάρκα.