Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ουκρανία και τον πόλεμο που μαίνεται εκεί. Υπάρχουν ωστόσο ορισμένες εξαιρέσεις με celebrities που ζουν στον κόσμο τους και όχι μόνο δεν σχολίασαν το θέμα, αλλά οι κινήσεις τους γίνονται σχεδόν προκλητικές. Μερικοί από αυτούς ήταν η Ιωάννα Τούνη κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, τους οποίους δεν παρέλειψε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, κατά την διάρκεια του stand up του στην εκπομπή του, αναφέρθηκε στο περιβόητο ταξίδι του γνωστού τενίστα στο Μαλιμπού, αλλά και στην επίσκεψη της influencer στο Ντουμπάι.

«Το μυαλό του είναι σε ένα μαγικό μέρος. Στα μπαλάκια του όλα… Του τένις. Την ξεγνοιασιά του να είχα. Αν ακούσεις τίποτα μαχητικά αεροπλάνα, μην ασχοληθείς, θα είναι ο Ευαγγελάτος. Το έχει πολύ με το timing ο Στέφανος. Πώς είναι και η Τούνη; Έχει πάει Ντουμπάι. Μπήκε στη λιμουζίνα και μας ενημέρωσε. Δεν είχες αγωνία; Μπράβο. Μα Θέλεις να το ξέρεις αυτό. Βοηθάει στο γενικότερο καλό, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα. Λιμουζίνα στο Ντουμπάι εν μέσω πολέμου. Θέλουν να τα πουν όλα, με το κινητό στο χέρι» είπε ειρωνικά ο παρουσιαστής για την Ιωάννα Τούνη και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News