Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του και αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Τι είπε για το θρυλικό «Ρετιρέ» και τις χαμηλές αμοιβές;

«Ο πατέρας δεν πήρε με καλό τρόπο ότι θα γίνω ηθοποιός. Τότε υπήρχε η άποψη ότι δεν είναι μια κανονική δουλειά. Ο πατέρας μου αποδέχθηκε ότι θα κάνω αυτή τη δουλειά, όταν με είδε στην τηλεόραση. Μου άρεσε που ήμασταν μέχρι αφίσα στα δωμάτια. Αν κάποιος δεν είναι άξιος δεν θα παραμείνει στον χώρο μας, υπάρχουν βέβαια και υπερεκτιμημένοι. Θα πρέπει να είναι εξαιρετικό ταλέντο, ώστε κάποιος να μην πάει σε σχολή υποκριτικής, δεν νομίζω όμως ότι συμβαίνει», δήλωσε αρχικά.

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν θέλω να δώσω συνέχεια, αντιμετωπίστηκε επί τόπου, έχασα και δουλειά», αποκάλυψε στη συνέχεια.

«Έξω στο δρόμο με φώναζαν «Ιάσωνα» λόγω του «Ρετιρέ», εγώ δεν βλέπω τις επαναλήψεις», ανέφερε χιουμοριστικά για την επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Το Ρετιρέ», στην οποία συμμετείχε.

Τέλος, για τα προσωπικά του παραδέχτηκε: «Έχω κάνει σχέση και με μεγαλύτερη γυναίκα, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι διαφορές ηλικίας. Δεν βλέπω τον λόγο να κάνω γυμνό στο θέατρο. Πάντα ήταν μικρές οι αμοιβές στο θέατρο».

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «The Lyons» στο θέατρο «Μικρός κεραμεικός».