Το Σάββατο 26 Μαρτίου, η εκπομπή βάζει στο μικροσκόπιο τη φυτοφαγική – χορτοφαγική διατροφή, η οποία βασίζεται σε προϊόντα ελάχιστα ή καθόλου επεξεργασμένα και όχι ζωικής προέλευσης. Οι ειδικοί επισημαίνουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της και προτείνουν τρόπους για να την ακολουθήσει κάποιος με εύκολο τρόπο, καθώς υπολογίζεται ότι περίπου δυο εκατομμύρια Έλληνες στρέφονται σε μία πιο φυσική διατροφή.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η μουσικός Γιάννα Τερζή, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια ακολουθεί αυστηρά φυτοφαγική διατροφή.

Στην ενότητα «Σχέσεις» η εκπομπή μιλάει για τον «κολλητό» και την «κολλητή» φίλη που έχουμε, στην ενότητα «Στην κουζίνα» παρουσιάζονται οι μύθοι και οι αλήθειες για τα light γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ στην ενότητα «Η ζωή αλλιώς» παρακολουθούμε ένα βίντεο για τη γυμναστική προσώπου κατά της γήρανσης.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου, η εκπομπή «χαρτογραφεί» την εφηβεία, μία περίοδο στη ζωή του παιδιού που αποτελεί «πονοκέφαλο» για πολλούς γονείς.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η Δήμητρα Κωστάκη, πρώην μοντέλο και φωτογράφος τοπίων, η οποία μιλάει για την εφηβεία των τριών γιων της και τον τρόπο που χειρίζεται αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής, μαθαίνουμε τις διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών στην κατανάλωση αλκοόλ, βλέπουμε πρακτικές συμβουλές γιατην υγιεινή του μπάνιου και παρακολουθούμε ένα βίντεο για το πώς μπορεί να γίνει η γλυπτική ένα δημιουργικό χόμπι στον ελεύθερο χρόνο μας.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas

Ακολουθήστε το στο Google News