Με υπέροχες φωνές, μοναδικές ερμηνείες και τραγούδια από όλα τα είδη της μουσικής ολοκληρώθηκε ακόμα ένα επεισόδιο των auditions του «X Factor». Στο εντυπωσιακό πλατό του μουσικού talent show του MEGA, οι υποψήφιοι ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος έδωσαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του bootcamp σε όσους ξεχώρισαν με το πάθος τους για τη μουσική.

Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκαν στο backstage και, για ακόμα μία φορά, ενθάρρυναν τους διαγωνιζόμενους και τους μετέφεραν τη θετική τους ενέργεια.

Τα highlights της Παρασκευής 25 Μαρτίου

Η Suzy, με καταγωγή από την Αίγυπτο, κέρδισε τους κριτές με τη δεύτερη ευκαιρία που της έδωσαν και πήρε τέσσερα «Ναι!». Ο 18χρονος Τόλης Παπαδόπουλος ερμήνευσε «Τα Καλοκαίρια» του Στέλιου Ρόκκου και εντυπωσίασε. Φυσικά, ο Στέλιος Ρόκκος τον συνόδευσε με την κιθάρα σε μια δεύτερη εκτέλεση του τραγουδιού.

Με το «Αν μ’ αγαπούσες» της Νατάσας Θεοδωρίδου, η Έλενα Παναγιωτίδου από τη Θεσσαλονίκη άφησε άφωνους τους κριτές με την εξαιρετική λαϊκή χροιά της. O Silot κέρασε τους κριτές νόστιμα μπισκότα, αλλά δεν τους «γλύκανε» με τις επιδόσεις του. H Faith Pandac από τις Φιλιππίνες συγκίνησε με την προσωπική της ιστορία, αφιέρωσε την εμφάνισή της στην αγαπημένη γιαγιά της και κέρδισε τις εντυπώσεις όλων.

Οι επόμενοι υποψήφιοι δίνουν και σήμερα τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθουν πιο κοντά στο όνειρό τους. Οι auditions του «X Factor» συνεχίζονται απόψε, στις 21:00 στο MEGA.

«X FACTOR»
Απόψε, Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 21:00

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ MEGA

#XFactorGR