Στο πρόβλημα υγείας του συζύγου της Κιάρα Φεράνι, Φέντεζ, αναφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/3) η εκπομπή «Ελένη».

Ο ράπερ έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο στο πάγκρεας και δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες του από το νοσοκομείο.

Με αφορμή αυτό, η Ελένη Μενεγάκη αναρωτήθηκε παρέα με τους συνεργάτες της πώς το διάσημο ζευγάρι σε αυτή τη δύσκολη φάση μπορεί και μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσες πολλές προσωπικές λεπτομέρειες.

Σε εκείνο το σημείο η παρουσιάστρια έφερε ως παράδειγμα τον εαυτό της και την αποβολή που είχε 17 χρόνια πριν.

«Σε αυτή τη φάση έχεις παραπάνω δύναμη και χρόνο να δώσεις στο να το μοιραστείς όλο αυτό μέσα στο Instagram ή λες για τις στιγμές που έχω μέσα στη μέρα μου να κάτσεις με τους γιατρούς; Εδώ φεύγεις μία εβδομάδα από τη δουλειά και λες θέλω να ηρεμήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αναρωτιέμαι πώς μπορούν και το συνεχίζουν αυτό στη ζωή τους; Θα μου πεις περιμένει και ο κόσμος. Έχεις τη διάθεση, το σθένος, να δώσεις κι αυτό το κομμάτι; Δεν ξέρω…», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ θυμάμαι την περίοδο που είχα αποβάλει, 15-17 χρόνια πριν, δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να το συζητήσω με κανέναν. Όταν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά, πάτησα στα πόδια μου, το έβγαλα από το μυαλό μου, είπα “τώρα θα το μοιραστώ” για να ξέρουν και κάποιες άλλες γυναίκες ότι δε συμβαίνει μόνο σε εκείνες. Όχι εκείνη τη στιγμή. Τότε, δε μου περνούσε από το μυαλό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το στο Google News