Ανέβηκαν οι τόνοι στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη  η οποία αντιτάχθηκε στο αίτημα για την κατάθεση των δύο εκ των τριών καταγελλουσων κεκλεισμένων των θυρών.

Tο αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί το δικαστήριο σε διακοπή για να πέσουν οι τόνοι.

Στη τοποθέτηση της η εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορούμενου Κικής Μπακιρτζίδου αντιτάχθηκε στο αίτημα για κατάθεση δυο εκ των τριών θυμάτων κεκλεισμένων των θυρών,όπως νωρίτερα και ο  Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Εκτείθεστε κυρίες μου»

«Εκτείθεστε κύριες μου ποικιλοτρόπως και δε μπορείτε να έρχεστε να ρίχνετε εκ των υστέρων δάκρυα στο ποινικό ακροατήριο» είπε η κα. Μπακιρτζίδου προκαλώντας την αντίδραση των θυμάτων και των συνηγόρων τους.

«Δεν σέβεστε τα θύματα»

«Δεν σέβεστε τα θύματα! Ντροπή» απάντησε ο Αλεξανδρος Μίντζιας δικηγόρος των δυο θυμάτων και ακολούθησαν διαξιφισμοί που οδήγησαν το δικαστήριο σε διακοπή.

Θα ακουστεί και η φωνή του Πέτρου Φιλιππίδη

Νωρίτερα,  ο Μιχάλης Δημητρακοπουλος είχε αναφέρει: «Ο κανόνας σε μια ποινική δίκη είναι η δημοσιότητα. Όλη η δικογραφία ήταν καθημερινά στα πρωινάδικα, στις μεσημεριανές εκπομπές. Τα πάντα είχαν διακινηθεί σε φωτοτυπία. Ένας δεν είχε βγάλει το υπόμνημα του κατηγορουμένου, να υπάρχει η θέση του. Κάποιες έδωσαν συνεντεύξεις και το δημοσιοποίησαν από μόνες τους. Τότε δεν είχαν ψυχικό βάρος και άγχος; Υπάρχουν δημοσιεύματα που στο σύνολο τους κακοποιούν τον κατηγορούμενο. Θα ακουστεί και η φωνή του Πέτρου Φιλιππιδη. Οι τρεις καταγγέλλουσες είναι όλη η δικογραφία. Δεν υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας. Αν γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα υπάρχει μια άλλη δίκη, κακοποιητική της πραγματικότητας».

Εμφανίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Υπενθυμίζεται πως στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έφτασε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Δευτέρας ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο  ηθοποιός οδηγήθηκε στο εδώλιο του δικαστηρίου περίπου στις 9.30 το πρωί της Δευτέρα.

Σημειώνεται πως ο ίδιος απουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα κατά την έναρξη της δίκης επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Στο δικαστήριο έφτασε και η σύζυγός του με τον γιό τους.

Παρούσες είναι τόσο οι καταγγελλλουσες όσο και γνωστές ηθοποιοί οι οποίες έχουν διατυπώσει δημόσιες καταγγελίες για κακοποιητικες συμπεριφορές από τον ηθοποιό.

Ειδικότερα στο δικαστήριο έφτασε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους,η Πηνελόπη Αναστασόπουλου η Λένα Δροσάκη ο Αλέξανδρος Μπουρδουμης.

Αίτημα για καταθέσεις κεκλεισμένων των θυρών

Με την έναρξη της δίκης μάλιστα κατατέθηκε αίτημα για να καταθέσουν κεκλεισμένων των θυρών δυο από τα τρία θύματα υπέβαλαν οι δικηγόροι τους.

Ακολουθήστε το στο Google News