Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό OK!, που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», o Θεοχάρης Ιωαννίδης.

O γνωστός ηθοποιός παρουσιάζει το Night Out, που προβάλλεται κάθε Πέμπτη στο MEGA.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την ψυχαγωγική εκπομπή και έκανε αποκαλύψεις για τον εαυτό του.

«Το Νight Οut προέκυψε ως ιδέα πριν από περίπου δύο χρόνια. Μαζί με την ομάδα μου στη Make It Productions θέλαμε να μοιραστούμε backstage συνεντεύξεις με συνάδελφους ηθοποιούς για το κανάλι μας στο YouTube. Βασικά στοιχεία της εκπομπής ήταν το “καθ’ οδόν”, οι δοκιμασίες και οι συνεντεύξεις καλεσμένων. Σκοπός μας ήταν να δημιουργούμε μόνοι μας υλικό για το promo του εκάστοτε πρότζεκτ της Make It Productions.

Το ένα έφερε τo άλλο, η ομάδα του MEGA αγκάλιασε την ιδέα να γίνει το Night Out τηλεοπτικό προϊόν και να ’μαστε. Η αλήθεια είναι ότι δεν προοριζόταν στο να έχει τηλεοπτική οντότητα, αν και το ευχόμασταν εξαρχής. Συζητήθηκε ως πρότζεκτ για τη σεζόν 2021-2022 και απλά… συνέβη. Το MEGA μας χάρισε απλόχερα την ελευθερία να το εξελίξουμε, να το δουλέψουμε και να του δώσουμε χαρακτήρα τηλεοπτικό», είπε αρχικά

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον μεγαλύτερο του φόβο: «Μου αρέσει να λέω ότι δεν φοβάμαι τίποτα. Οτιδήποτε δεν θέλω να ζήσω το αποφεύγω και οτιδήποτε νομίζω πως θα με φοβίσει θα επιδιώξω να το ζήσω χωρίς δεύτερη σκέψη για να μου αποδείξω ότι δεν φοβάμαι. Δεν δηλώνω τον φόβο μου γιατί είναι σαν να τον προκαλώ».

Ποιο χαρακτηριστικό αποδοκιμάζει περισσότερο στον εαυτό του;

«Τις εντάσεις μου, όταν κάτι μου χαλάει την ισορροπία και μου δημιουργεί ενόχληση. Όμως θα σου πω κάτι που με διχάζει. Αυτά που θέλω να αλλάξω ή να βελτιώσω στον χαρακτήρα μου, όπως οι εντάσεις, είναι αυτά που αγαπώ περισσότερο στον εαυτό μου γιατί αυτά με ορίζουν και με εξελίσσουν. Εστιάζω στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου αλλά αποδέχομαι και αγκαλιάζω τα αρνητικά μου. Νομίζω ότι η εξέλιξή μου είναι θέμα μελέτης του εαυτού μου».

Σχετικά με το τι έχει στο μυαλό του αυτή την περίοδο, υπογράμμισε: «Θέλω με οποιονδήποτε τρόπο να δουλέψω για την προσωπική μου εξέλιξη. Θέλω να απολαύσω τη διαδικασία αλλά θέλω να δουλέψω σκληρά. Η σκληρή δουλειά δεν είναι πάντα ευχάριστη για μένα. Εξέλιξη είναι να εντοπίζω και να απελευθερώνω όσα με εμποδίζουν από το να έχω καθημερινές συνειδητοποιήσεις για τα πράγματα γύρω μου και για μένα προσωπικά. Θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου, τη ζωή που ζω και τους ανθρώπους με τους οποίους έχω επιλέξει να τη ζω. Έχω την ανάγκη να εξωτερικεύω τις σκέψεις μου και τα «θέλω» μου ακόμα περισσότερο».

Τέλος, τόνισε ότι «αποκρύπτω την αλήθεια ή απλά δεν συμμετέχω σε κουβέντες και καταστάσεις όταν βλέπω να κλονίζονται οι, κατά τη γνώμη μου, ισορροπίες που δεν έχουν λόγο να κλονιστούν. Συνήθως δεν λέω ψέματα, αλλά λειτουργώ χειριστικά απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν με βρίσκουν σύμφωνο».