Ολοκληρώθηκαν χθες, Κυριακή 10 Απριλίου, οι auditions του μουσικού talent show του MEGA, με εκπληκτικές φωνές και εντυπωσιακές σκηνικές παρουσίες.
Ακούσαμε εξαιρετικά τραγούδια από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο, αλλά και προσωπικές ιστορίες που μετέφεραν δυνατά κοινωνικά μηνύματα.
Οι κριτές, Μιχάλης ΚουινέληςΧρήστος ΜάστοραςΜαρίζα ΡίζουΣτέλιος Ρόκκος, έδωσαν τα τελευταία εισιτήρια για το bootcamp σε όσους εντυπωσίασαν με τις ερμηνευτικές τους ικανότητες και την προσωπικότητά τους.
Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψύχωναν τους υποψηφίους πριν και μετά τις auditions.
Η αναζήτηση του επόμενου μεγάλου αστεριού της ελληνικής μουσικής συνεχίζεται με το bootcamp το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 21:00 στο MEGA. Παρουσιάζει ο Αντρέας Γεωργίου.
Οι υποψήφιοι που πέρασαν στο bootcamp από τις auditions της Κυριακής:

Ο 21χρονος διαγωνιζόμενος μίλησε ενάντια στους διαχωρισμούς και ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα του επειδή μίλησε ανοιχτά για όσα τον απασχολούν.

Το X Factor είναι ανοιχτό σε όλους και το απέδειξε για ακόμα μία φορά. Ο Μύριο αποκάλυψε στην κάμερα ότι κατάφερε να βγει από όσα επιβάλλει η κοινωνία. «Αν ένα ον αγαπάει ένα άλλο ον, αυτό είναι αγάπη, είναι έρωτας», είπε με κάθε ειλικρίνεια ο 21χρονος διαγωνιζόμενος.

Ζήτησε μάλιστα να είμαστε ανοιχτόμυαλοι: «Ανοίξτε τους ορίζοντές σας, δεν υπάρχει μόνο ένα πράγμα και δεν υπάρχουν μόνο δύο φύλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την εμφάνισή του στις auditions του μουσικού talent show του MEGA την αφιέρωσε στη γιαγιά του, τον «φάρο» στη ζωή του.

«Θέλω οι κριτές να καταλάβουν το συναίσθημα μέσα μου, να δουν στα μάτια μου την αγάπη και το πάθος μου για τη μουσική», είπε ο Μύριο.
Για να τα δείξει όλα αυτά ερμήνευσε το «Σαν μαχαίρι» του Στέλιου Λεγάκη.

«Έχεις κάτι φωτεινό γύρω σου, με κάνεις να αισθάνομαι όμορφα», είπε η Μαρίζα Ρίζου. Αν και θεώρησε ότι ο Μύριο χρειάζεται δουλειά για να παρουσιάσει ένα πιο ολοκληρωμένο και επαγγελματικό αποτέλεσμα, τον πέρασε στην επόμενη φάση.

Την ωραία ενέργεια και σκηνική παρουσία του Μύριο πρόσεξαν και ο Μιχάλης Κουινέλης και ο Στέλιος Ρόκκος, που του έδωσαν το «ναι».

«Είσαι πολύ “X Factor”, το ζούσες, το ένιωθες», σχολίασε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Πολύ χαρούμενος, ο Μύριο επέστρεψε στο backstage και υποσχέθηκε στην Κατερίνα Λιόλιου και τον Ηλία Μπόγδανο ότι στην επόμενη φάση θα είναι πολύ καλύτερος.