Το Σάββατο 16 Απριλίου, κεντρικό θέμα της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η κόπωση, ένα σύμπτωμα με διαφορετικά «πρόσωπα» και αίτια. Οι ειδικοί διευκρινίζουν τη διαφορά της κόπωσης από την υπερκόπωση και το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, εξηγούν τη σχέση της με τον κορωνοϊό και παρουσιάζουν λύσεις για το πρόβλημα.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η μουσικός Σάννυ Μπαλτζή, η οποία περιγράφει πώς οδηγήθηκε στην υπερκόπωση χωρίς να το καταλάβει.

Στην εκπομπή παρουσιάζονται επίσης τρία ενδιαφέροντα θέματα: πώς αντιμετωπίζεται πλέον η χαλάρωση του σώματος, τι πρέπει να προσέξουμε στο παραδοσιακό τραπέζι του Πάσχα και ποιες είναι οι πρώτες βοήθειες που μπορούμε να παράσχουμε στα συχνότερα ατυχήματα στα παιδιά.

Την Κυριακή 17 Απριλίου, παραμονές της Μεγάλης Εβδομάδας, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» είναι αφιερωμένη στη δύναμη της πίστης και στο ξεχωριστό νόημα που της δίνει κάθε άνθρωπος. Για κάποιον μπορεί να είναι η πίστη στον Θεό και για άλλον η πίστη στον εαυτό ή τον συνάνθρωπό του.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία εξομολογείται πώς η πίστη της την έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές της ζωής της, όπως το ατύχημα και ο ακρωτηριασμός της, αλλά και η απώλεια της αγαπημένης της ανιψιάς.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, μαθαίνουμε οικολογικούς τρόπους για να βάψουμε τα παραδοσιακά πασχαλινά αυγά, τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς στη διατροφή των παιδιών τις ημέρες του Πάσχα, αλλά και πώς αντιμετωπίζονται προβλήματα στα παιδιά όπως το «κριθαράκι» και το χαλάζιο στο μάτι.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas

Ακολουθήστε το στο Google News