Η Ελεονώρα Μελέτη κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Γυναίκα ψάχνει» από τις Εκδόσεις Διόπτρα τον περασμένο Οκτώβριο.

Μέσα από προσωπικές της εμπειρίες, μιλάει για τα κοινωνικά στερεότυπα και όλα εκείνα που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα εξαιτίας τους.

Για την επιτυχία που σημείωσε έλαβε τιμητική διάκριση από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και τη Διεθνή Ομοσπονδία International Action Art.

H παρουσιάστρια του MEGA μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έσπευσε να ευχαριστήσει τους αναγνώστες της.

Συγκεκριμένα, έγραψε στη μακροσκελή ανάρτησή της:

«Μόλις παρέλαβα το φωτογραφικό υλικό από τη βράβευση του πρώτου μου βιβλίου, κ είπα να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί ουσιαστικά εσείς οδηγήσατε σε αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Στο πλαίσιο της 3ης πανελλήνιας ημερίδας ψυχικής υγείας που διοργάνωσε η @unesco_club_piraeus_islands σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας κ τον Διεθνή Οργανισμό Ιnternational Action Art στον πολυχώρο πολιτισμού «Μαριαννα Βαρδινογγιάνη», το βιβλίο τιμήθηκε παρουσία έγκριτων επιστημόνων κ σημαντικών προσωπικοτήτων από το χώρο της υγείας.

Ήταν τιμή μου να ακούσω από τον πρόεδρο @unesco_club_piraeus_islands κο Γιάννη Μαρωνίτη κ τη διευθύντρια της ΨΥΧΗ.Υ κα Κλέα Νομικού , λόγια τόσο συγκινητικά για το δικό μου παιδί, το βιβλίο μου «Γυναίκα Ψάχνει».

Όταν έγραφα αυτές τις σελίδες δεν είχα ποτέ φανατιστεί πως ειδικοί από το χώρο της υγείας θα δήλωναν δημόσια πως το προτείνουν ανεπιφύλακτα ( κυρίως σε γυναίκες, αλλά κ άντρες ) που βρίσκονται στο πλαίσιο αυτογνωσίας κ προσωπικής εξέλιξης.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου , όλους εσάς που με έχετε τιμήσει αφιερώνοντας το χρόνο σας για να μπείτε στη ψυχή μου… που όπως μου επικοινωνείτε σχεδόν καθημερινά, ταυτιστήκατε , συγκινηθήκατε, ανακουφιστήκατε, μαζί μου. Που με τη σειρά σας , ανοίξατε κ εσείς σε μένα τη καρδιά σας μέσα από μηνύματα κ σχόλια για το βιβλίου. Χωρίς τη @dioptrabooks τον Κο Κωνσταντίνο Πάπαδόπουλο κ την @alexandraavgerinou δεν θα είχα κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν επίσης η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, κυρία Μίνα Γκάγκα, ο Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, κύριος Αναστάσιος Μύτογλου, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. “Η Σωτηρία” κυρία Βάϊα Ζαγανά για την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας και το συνολικό τους έργο στον τομέα της Υγείας, ο Ψυχίατρος κύριος Νικόλαος Γκούβας για την καινοτόμο πλατφόρμα Melapus, ο κύριος Σταύρος Σταθόπουλος, Πρόεδρος AXEPA και αντιπρόεδρος των φυσικοθεραπευτών. Καλές γιορτές, καλή Ανάσταση κ Καλό Πάσχα σε όλους».

Η ανάρτησή της

Ακολουθήστε το στο Google News