Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση που έχει σήμερα με τον Snik.

To μοντέλο και παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη το Nitro και αποκάλυψε πώς είναι ελεύθερη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ρωτήθηκε ακόμα για την εκπομπή«Pop Up» που παρουσίαζε εστιάζοντας κυρίως στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

«Καθόλου δε με χάλασε. Δε με ενδιέφερε ποτέ που έγραφαν τι έκανα ή πού είμαι και τι κάνω. Δε με ενδιαφέρει τι γράφουν. Εγώ είμαι στα καλύτερα μου χρόνια, έχω μια ζωή και την περνάω όπως και τόσοι άλλοι με κορωνοϊό, με πόλεμο, με λάθος νούμερα… Και χωρίς γκόμενο θα σου πω εγώ. Ε όχι! Είναι ζωή αυτή, να κάθομαι και να σκάω για το τι λένε; Θέλω να ζήσω καλά και να κάνω την οικογένεια μου. Δε με νοιάζει κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον Snik η ίδια απάντησε: «Ερωτεύτηκα την καλοσύνη του Δημήτρη, την αμεσότητα του, την ειλικρίνεια που συνάντησα για πρώτη φορά σε άνθρωπο στην Ελλάδα. Ειλικρίνεια στα πάντα του. Με νοιάζεται αληθινά, είναι τζέντλεμαν», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είναι τζέντλεμαν. Όπως το έχουμε δει στις παλιές ταινίες. Όταν ερωτεύεσαι με κάποιον, δε σε νοιάζει τι λέει ο καθένας. Αυτό που είχα με τον Δημήτρη δε μετριέται με την εμφάνιση, με τα ρούχα που φοράει, τι αυτοκίνητο οδηγάει και αν είναι πρώτος στο Spotify. Εμένα με νοιάζει όταν ξαπλώνουμε μαζί το βράδυ στο κρεβάτι, να σκέφτεται να φέρει ένα ποτήρι νερό για μένα».

Για το αν είναι ξανά μαζί η Ηλιάνα απάντησε: «Όχι, δεν είμαστε μαζί. Είμαστε δύο άνθρωποι αγαπημένοι που βρεθήκαμε ώριμα, χωρίσαμε ώριμα και απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου». Στην ερώτηση για το ρόλο που παίζει σεξουαλικό κομμάτι στη ζωή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά: «Βασικό. Είμαι στο άνθος της ηλικίας μου, δε γίνεται να μην παίξει».

Ακολουθήστε το στο Google News