Πρωταγωνιστεί στη μεγαλύτερη κινηματογραφική sci-fi επιτυχία της χρονιάς, με τίτλο «The Adam Project», αλλά και στο εξίσου δημοφιλές «Red Notice» που είδαμε στις οθόνες μας πριν από λίγους μήνες, δύο ταινίες που επιβεβαιώνουν την αδυναμία που του έχουν κοινό και κριτικοί.

Ηighlights

Γεννημένος στο Βανκούβερ του Καναδά στις 23 Οκτωβρίου 1976, με ιρλανδικές και σκωτσέζικες καταβολές, είναι ο μικρότερος από τα 3 αδέλφια του. Η καριέρα του ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 14 ετών, στην εφηβική σειρά «Hillside», και από τότε αργά αλλά σταθερά είχε ανοδική πορεία. Μέχρι στιγμής έχει αποσπάσει 18 διακρίσεις και 58 υποψηφιότητες για βραβεία, ενώ το 2016 απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ (Hollywood Walk of Fame).

Καθόλου άσχημα για τον 46χρονο καναδό ηθοποιό που δεν αποφοίτησε ποτέ από δραματική σχολή. Μερικές από τις μεγαλύτερές του επιτυχίες είναι «Η πρόταση», όπου συμπρωταγωνιστούσε με τη Σάντρα Μπούλοκ, και βέβαια το «Deadpool», ο ήρωας κόμικ της Marvel, για τον οποίο δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερο πρόσωπο να τον υποδυθεί.

Family Guy

Μετά το διαζύγιό του με τη Σκάρλετ Τζοχάνσον το 2010, ήρθε στη ζωή του η Μπλέικ Λάιβλι, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Green Lantern». Παντρεύτηκαν στις 9 Σεπτεμβρίου του 2012 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την Τζέιμς Ρέινολντς, την Ινές Ρέινολντς και την Μπέτι, που είναι μόλις 2 ετών. Με τη Λάιβλι, που έχουμε δει ως πρωταγωνίστρια στο «Gossip Girl», αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και σταθερά ζευγάρια του αμερικανικού κινηματογράφου, το οποίο επιλέγει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χωρίς ταμπού

Πριν από έναν χρόνο περίπου, με αφορμή τον μήνα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία, έκανε γνωστό ότι πάσχει από αγχώδη διαταραχή. Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε τα εξής: «Ενας λόγος που έχω συχνά ένα φορτωμένο πρόγραμμα είναι ο χρόνιος φίλος μου, το άγχος. Ξέρω ότι δεν είμαι μόνος. Δεν μιλάμε αρκετά για την ψυχική υγεία και δεν κάνουμε αρκετά για να καταργήσουμε το ταμπού τού να μιλάει κανείς για αυτό». Επίσης απέκτησε υψοφοβία όταν κατά τη διάρκεια skydiving το αλεξίπτωτό του δεν άνοιξε με την πρώτη απόπειρα.