Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς δείχνει πώς να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 30 Απριλίου, κεντρικό θέμα της εκπομπής είναι η διατήρηση του βάρους μας στο κρίσιμο διάστημα μετά τη δίαιτα. Εννιά στους δέκα ανθρώπους που κάνουν δίαιτα, παίρνουν ξανά μέσα σε μια πενταετία τα κιλά που έχουν χάσει και ακόμα περισσότερα. Ποια λάθη κάνουμε και δεν καταφέρνουμε να παραμείνουμε στο βάρος μας μόλις πετύχουμε τον στόχο της δίαιτας;

Η ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου αποκαλύπτει στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη τα δικά της «μυστικά» για τη διατήρηση των κιλών που έχασε με δίαιτα.

 

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, ενημερωνόμαστε για τη σχέση μεταξύ γιατρού και ασθενούς, για τη δυσανεξία στη γλουτένη και για τη γιόγκα στο νερό πάνω σε σανίδα.

Την Κυριακή 1η Μαΐου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» αποκαλύπτει τους παράγοντες που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας. Τελικά, ο άνθρωπος αλλάζει ή μήπως όλα είναι «γραμμένα» στα γονίδιά μας;

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η Ιωάννα Σουλιώτη, η οποία μιλάει για το πώς είδε να διαμορφώνεται ο χαρακτήρας των παιδιών της και τους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο σε αυτήν τη διαδικασία.

Ακόμα, στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής παρουσιάζονται οι διαφορές ανδρών και γυναικών στην άσκηση, η παιδαγωγική –και όχι μόνο– αξία των παραμυθιών στη ζωή των παιδιών, καθώς και τα απαραίτητα που πρέπει να περιλαμβάνει το φαρμακείο στο σπίτι μας.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

 

#OlaGiaTiZoiMas