Στο πλατό της «Ελένης»  βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/5) ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με αφορμή τη νέα σειρά που ετοιμάζει για το MEGA, με τίτλο Maestros.

Η Ελένη Μενεγάκη τον υποδέχτηκε όλο χαρά, τον αγκάλιασε και είπε:

«Δε λέει να μεγαλώσει. Παιδάκι μπήκε στην ελληνική τηλεόραση και πάλι ήρθε σήμερα να μιλήσουμε για δουλειές. Ρε Χριστόφορε είσαι πάντα ο νεαρός γκομενάκος που όλοι γνωρίσαμε, αγαπήσαμε και ερωτευτήκαμε μέσα από τις σειρές σου».

Και πρόσθεσε: «Το ότι εμείς οι δύο καθόμαστε εδώ, σε αυτό το κανάλι που δεν έχουμε υπάρξει ποτέ μαζί και που εγώ σε έκλαιγα εκείνα τα χρόνια. Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, MEGA, ANT1 που είχαν τις σειρές, είχαν μία κόσμια κόντρα. Δεν υπήρχε περίπτωση κάποιο κανάλι να σου δώσει το αστέρι του, ειδικά στην αρχή της σεζόν. Όταν σε είχα δει στον Alpha σχεδόν συγκινήθηκα και είχα πάει στον Κοντομηνά και τον ευχαρίστησα».

«Τα πολλά χρόνια που έκανες το ένα σήριαλ πίσω από το άλλο και γινόταν χαμός, εγώ δεν είχα καταφέρει να σε δω ποτέ. Αφού έλεγα, μήπως δεν με συμπαθείς. “Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι δε μπορώ να πιάσω σειρά να τον δω” σκεφτόμουν», συμπλήρωσε.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα