Η Μπρουκ από την θρυλική «Τόλμη και γοητεία» είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια ιππασίας.

Η σταρ αποκάλυψε ότι βρέθηκε για μια βόλτα 40 μιλίων με άλογο στο Μαλιμπού το Σάββατο. Όταν κατέβηκε από το άλογό της, σκόνταψε πάνω σε έναν βράχο και έστριψε τον αστράγαλό της.

«Γύρω στα 16 μίλια κατέβηκα από το άλογό μου για να περπατήσω σε ένα απότομο και πολύ βραχώδες μονοπάτι για να της δώσω ένα διάλειμμα», έγραψε σε μια μακροσκελή λεζάντα στο Instagram μαζί με φωτογραφίες και βίντεο από το περιστατικό.

«Στο κάτω μέρος του μονοπατιού σκόνταψα σε έναν βράχο και το αριστερό μου πόδι γύρισε. Ο αστράγαλος και το πόδι μου εξαρθρώθηκαν προς τα αριστερά σε γωνία 90 μοιρών με το πόδι μου. «Το έσπρωξα ξανά στη θέση του. Ήταν τόσο άσχημο αλλά έπρεπε να το κάνω».

Με τη βοήθεια των φίλων της και ενός οδηγού που περνούσε από εκεί που τηλεφώνησε στο σε ασθενοφόρο, η 60χρονη Λανγκ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έμαθε ότι είχε σπάσει τρία οστά στον αστράγαλό της.

«Έκανα χειρουργική επέμβαση αργά εκείνο το βράδυ και τώρα έχω ράβδους, καρφίτσες και βίδες στον αστράγαλό μου», έγραψε. Η ηθοποιός, που έκανε το ντεμπούτο της ως Μπρουκ Λόγκαν στην μακροχρόνια σειρά, «Τόλμη και γοητεία» το 1987, είναι αισιόδοξη ότι θα επιστρέψει σύντομα στη δουλειά της.

«Θα πάω στη δουλειά αργότερα αυτή την εβδομάδα και θα προσπαθήσω να το θεραπεύσω γρήγορα, ώστε να μπορώ να κάνω όλα τα πράγματα που μου αρέσει να κάνω», είπε η μητέρα τριών παιδιών. «Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο σήμερα και προσπαθώ να έχω ένα χαμόγελο στα χείλη μου. Και υπάρχει πάντα ένα μάθημα να μάθουμε. Δεν είμαι σίγουρη ποιο είναι αυτό το μάθημα ακόμα, αλλά θα έχω τον χρόνο να σκεφτώ».

Δείτε τις φωτογραφίες