Το Σάββατο 14 Μαΐου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» εξετάζει σε βάθος τις αλληλεπιδράσεις της διατροφής με συγκεκριμένα γονίδια. Πόση πρωτεΐνη και πόσο υδατάνθρακα χρειάζομαι; Μεταβολίζω αποτελεσματικά το λίπος; Απορροφά ο οργανισμός μου όλα τα θρεπτικά συστατικά των τροφών; Πρέπει να βγάλω από τη διατροφή μου τη γλουτένη; Οι ειδικοί δίνουν απαντήσεις σύμφωνα με το νέο επιστημονικό πεδίο της διατροφογενετικής.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA Δώρα Αναγνωστοπούλου για να συζητήσουν για τα οφέλη μιας διατροφής με βάση τα γονίδια.

Ακόμα, στην εκπομπή οι ειδικοί δίνουν χρήσιμες συμβουλές για τη συμπεριφορά των γονέων όταν τα παιδιά τους δίνουν εξετάσεις, μιλούν για τη νέα διατροφική τάση των «υγιεινών μπολ» και προτείνουν στις μητέρες γυμναστική με τον βρεφικό μάρσιππο.

Την Κυριακή 15 Μαΐου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» αναλύει τους λόγους για τους οποίους δύο άνθρωποι παραμένουν μαζί σε μία προβληματική σχέση ή σε έναν αδιέξοδο γάμο. Είναι «σωστό» να μένουμε σε μία σχέση ή σε έναν γάμο με κάθε κόστος; Και τι είναι καλύτερο για τα παιδιά;

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου για μία ενδιαφέρουσα συζήτηση που επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα πότε πρέπει να φεύγουμε από μία σχέση αλλά και πότε αξίζει να μένουμε σε αυτή.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής παρουσιάζονται οι διαφορές γυναικών και αντρών ως προς τον πονοκέφαλο, πρακτικές συμβουλές για την πρεσβυωπία και οδηγίες για άσκηση με μπαλέτο στο πάτωμα.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

 

#OlaGiaTiZoiMas