Πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και μάλιστα συγκατοικούν.

«Από τις πρώτες μέρες που αποφάσισαν ότι θέλουν να είναι μαζί, η Κωνσταντίνα μετακόμισε ουσιαστικά στο σπίτι του», αναφέρει άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό ΟΚ!.

«Το δικό της διαμέρισμα στη Βούλα δεν το άφησε όμως ποτέ. Πλέον οι μόνοι που μένουν εκεί είναι οι γονείς της και η αδελφή της όταν έρχονται από τη Ρόδο», σημειώνει η ίδια πηγή.

Μάλιστα, το ζευγάρι δεν θα αργήσει να επισημοποιήσει τη σχέση του.

«Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια», τονίζει.

Επίσης, στα σχέδιά τους είναι να μεγαλώσουν και την οικογένειά τους.

«Και οι δύο θέλουν πολύ να γίνουν γονείς. Νιώθουν έτοιμοι να υποδεχτούν ένα μωρό, χωρίς όμως να βιάζονται. Αυτά εξάλλου είναι θέλημα Θεού», υπογραμμίζεται στο ίδιο ρεπορτάζ.

«Είναι πολλά τα χαρακτηριστικά που θαυμάζω στον Βασίλη. Είναι πολύ υποστηρικτικός και στη δουλειά μου, έχει ενσυναίσθηση. Ο Βασίλης και η οικογένειά μου είναι από τους πρώτους που θα πω ό,τι μου συμβαίνει», είχε πει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τον αγαπημένο της σε συνέντευξή της.