Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια απάντησε στις αιχμές της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου και αποκάλυψε ποιος κριτής θα της λείψει περισσότερο από το παλιό GNTM.

Απαντώντας στο γιατί αποφάσισε να επιστρέψει στο ριάλιτι μόδας, τόνισε: «Με το Star έχω υπέροχη σχέση. Όταν κάναμε τα ραντεβού φέτος και ήθελαν να επιστρέψει το GNTM μού ζήτησαν να επιστρέψω για να το στηρίξω. Μου περιέγραψαν ένα φρέσκο προϊόν. Επιστρέφω γιατί μου το ζήτησαν και το θεωρώ υποχρέωσή μου να το κάνω. Με ιντριγκάρει το γεγονός ότι θα είναι κάτι εντελώς καινούργιο».

«Έχουμε ανοίξει την ψαλίδα της ηλικίας, γιατί η ψαλίδα έχει ανοίξει παγκοσμίως», πρόσθεσε.

Αναφορικά με την απομάκρυνση της προηγούμενης ομάδας του GNTM, η ίδια ξεκαθάρισε: «Εγώ επιστρέφοντας δεν είπα ότι πρέπει να αλλάξει η ομάδα. Το κανάλι πήρε αυτή την απόφαση».

«Δεν ξέρω γιατί αφήνει αιχμές η Ισμήνη, έχω εξαιρετική σχέση μαζί της, είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και μου είχε πει ότι είχε χαρεί που θα είμαστε μαζί», σημείωσε ακόμα.

«Απώλεια δεν ξέρω αν είναι που θα λείπουν φέτος Σκουλός, Μπράτης και Ζενεβιέβ από το project. Θα υπάρχει κάποιος σκοπός. Παραπάνω θα μου λείψει ο Άγγελος Μπράτης. Ο Γιώργος Καράβας παραμένει και η οδηγία είναι να βρίσκεται στη θέση του κριτή», υπογράμμισε.

«Τελειώνω μια ταινία με τον Αλέξανδρο Βούλγαρη. Τους ευχαριστώ που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία», ανέφερε η ίδια κλείνοντας.