Ξέρουμε πώς νιώθεις. Όσα tutorial και να δεις, το πιστολάκι θέλει τρόπο – και δεν είμαστε όλες εξίσου επιδέξιες. Όμως η τεχνολογία έχει τη λύση (και) για αυτό το πρόβλημα. Άσε στην άκρη τις κλασικές συσκευές περιποίησης μαλλιών, βάλε στη ζωή σου μια ηλεκτρική βούρτσα… και θα μας θυμηθείς.

Για την ακρίβεια, βάλε στη ζωή σου την ηλεκτρική βούρτσα της Revlon που στεγνώνει και χτενίζει τα μαλλιά σου σε ένα βήμα, προσφέροντας μοναδικό όγκο και λάμψη. Οι μεικτές τρίχες της (Nylon Pin και Tufted Bristles) ξεμπερδεύουν τα μαλλιά σου χωρίς να τα σπάνε, και τα αφήνουν λεία και με υγιή όψη, ενώ ο μοναδικός οβάλ σχεδιασμός και οι στρογγυλεμένες άκρες επιτρέπουν στη βούρτσα να φτάσει μέχρι τη ρίζα, προσφέροντάς σου πλούσιο όγκο ακριβώς εκεί που τον θες.

Με τρεις ρυθμίσεις θερμότητας/ταχύτητας και ενσωματωμένη γεννήτρια ιόντων, η Revlon One Step στεγνώνει γρήγορα τα μαλλιά σου, χωρίς να τα καταστρέφει – και σου χαρίζει χτένισμα κομμωτηρίου χωρίς κόπο.

Το καλύτερο; Αυτές τις μέρες διατίθεται με έκπτωση 58% στο shopflix.gr, σε έκδοση για μακριά και για μεσαίου μήκους μαλλιά. Πράγμα που σημαίνει ότι το τέλειο χτένισμα είναι όντως πιο εύκολο από ποτέ.

Αγόρασέ τη από 41,90€.