Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μίλησε για πρώτη φορά σε βάθος για τη ρήξη της σχέσης της με την Κιμ Κατράλ.

Η τηλεοπτική «Σαμάνθα Τζόουνς» δεν επέστρεψε για το reboot της σειράς Sex And The City. Η ίδια είχε εξηγήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι δεν της ζητήθηκε να είναι στο And Just Like That γιατί οι συντελεστές του γνώριζαν τις πεποιθήσεις της.

Η συμπρωταγωνίστριά της, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλώντας σε podcast του Hollywood Reporter υποστήριξε ότι της είναι «πολύ δύσκολο να μιλά για την φάση με την Κιμ» αλλά θέλησε να «αναφερθεί στο πώς συνέβη» και να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρξε «καβγάς» όπως θέλησαν τα media να τον παρουσιάσουν. «Μίλησε μόνο ένας άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά την ίδια το θέμα ξεκίνησε το 2017 όταν συζητιόταν η ταινία του Sex And The City αλλά δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας των απαιτήσεων της Κιμ Κατράλ από την Warner Bros., του studio που θα αναλάμβανε την παραγωγή και τη διανομή της.

Η ίδια υποστηρίζει πως η συμπρωταγωνίστριά της δεν τα βρήκε μαζί τους και οι υπόλοιπες δεν θέλησαν να κάνουν την ταινία χωρίς εκείνη. «Απογοητευτήκαμε; Φυσικά. Αλλά συμβαίνουν αυτά», εξήγησε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Αυτό που ακολούθησε ήταν οι δημόσιες δηλώσεις της Κατράλ στις οποίες άφηνε αιχμές ότι η Πάρκερ της συμπεριφέρθηκε άσχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Υποστήριζε μάλιστα ότι δεν υπήρξαν ποτέ φίλες στην πραγματικότητα ούτε με εκείνη ούτε με την Κριστίν Ντέιβις και τη Σίνθια Νίξον ενώ αντέδρασε ακόμα και στα συλλυπητήρια που έστειλε όταν πέθανε ο αδερφός της το 2018.

«Υπήρξαν πολλές δημόσιες συζητήσεις για το πώς ένιωθε για τη σειρά», δήλωσε η Πάρκερ τις οποίες η ίδια βρήκε «πολύ οδυνηρές» γιατί δεν αντανακλούσαν την εμπειρία που είχαν μεταξύ τους αλλά και επειδή δούλεψε «σκληρά πολλά χρόνια για να είμαι εντάξει με όλους στο σετ, να φροντίσω τους άλλους και να είμαι υπεύθυνη σε εκείνους και για εκείνους, τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους ανθρώπους που ένιωθα ευθύνη ως παραγωγός της σειράς. Και δεν μίλησε ποτέ κανένας άλλος έτσι για μένα».