Από το παρελθόν, οι άνθρωποι είχαν πάντα την επιθυμία να περιποιηθούν το σώμα τους, να διατηρήσουν την ομορφιά του δέρματος τους αλλά και των μαλλιών τους. Πολυάριθμες ιεροτελεστίες έχουν περάσει από γενιά σε γενιά, σε κάθε εποχή της ιστορίας της ανθρωπότητας. Η περιποίηση του σώματος άλλωστε δεν αποτελεί μόνο ζήτημα ομορφιάς, είναι και θέμα υγείας.

Η σημασία της διατροφής και των θρεπτικών συστατικών της ήταν και θα είναι σπουδαία στη περιποίηση του σώματος και του δέρματος! Το δέρμα μας υπόκειται καθημερινά, καθ’ όλη της διάρκεια του 24ώρου, σε συνεχείς διαδικασίες ωρίμανσης και αναγέννησης των κυττάρων του. Ωστόσο, ποικίλες εσωτερικές ή και εξωτερικές επιδράσεις όπως το άγχος, η υπεριώδης (UV) ηλιακή ακτινοβολία, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το κάπνισμα κ.ά. επιβραδύνουν τις διαδικασίες αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος, επιδρώντας αρνητικά στην υγεία του και κατ’ επέκταση στη γενικότερη εικόνα του. Εκεί λοιπόν, η δύναμη των φυτικών εκχυλισμάτων, των βιταμινών, των ιχνοστοιχείων και των μετάλλων μπορεί να λειτουργήσει βελτιωτικά.

.

Όσο περνούν τα χρόνια και η επιστήμη εξελίσσεται, τόσο περισσότερο αποδεικνύεται η σημαντική συμβολή της σωστής και ολοκληρωμένης διατροφής στην υγεία και την ομορφιά μας. Τα σωστά θρεπτικά συστατικά δίνουν στον οργανισμό μας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να δράσουν υπέρ της υγείας του σώματος μας. Μέσω των κατάλληλων συστατικών μπορούμε να προστατεύσουμε, να επιδιορθώσουμε την επιδερμίδα και να καθυστερήσουμε τα σημάδια του χρόνου. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκαν συμπληρώματα διατροφής κατάλληλα και εμπλουτισμένα με όλα εκείνα τα συστατικά που έχουν τη δυνατότητα να μας παρέχουν καθημερινά, ιδανική διατροφική υποστήριξη για τη διατήρηση της υγείας μας, έχοντας παράλληλα και πολλαπλά οφέλη στην εξωτερική μας εμφάνιση.

Η πρόταση μας λοιπόν βρίσκεται στο Inversion Femme.

.

.

Το INVERSION Femme είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά μελετημένο για γυναίκες και το μοναδικό με δημοσιευμένη κλινική έρευνα που αποδεικνύει την πολλαπλή ευεργετική του δράση σε ολόκληρο τον οργανισμό. Είναι πλούσιο σε κολλαγόνο, ελαστίνη και ασβέστιο θαλάσσιας προέλευσης. Περιέχει πολλά σημαντικά συστατικά όπως Ω 3-6 λιπαρά οξέα, εκχυλίσματα από πράσινο τσάι και σπόρους σταφυλιού, φυσικό β-καροτένιο και διάφορες άλλες αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που συνεργούν για ολοκληρωμένη αντιγήρανση σε δέρμα, μαλλιά, νύχια και καλλίγραμμη σιλουέτα. Αποτελείται από δύο διαφορετικές κάψουλες (πρωί – βράδυ) ώστε να διασφαλίζεται η σωστή δόση των διαφορετικών ουσιών την κατάλληλη στιγµή. Μία κατοχυρωμένη μέθοδος χορήγησης 16 εξειδικευμένων δραστικών συστατικών που συνεργούν εξασφαλίζοντας τη µέγιστη δυνατή απορρόφηση και αποτελεσματικότητα χωρίς υπερβολικές ημερήσιες δόσεις.

.

.

.

Πιο αναλυτικά:

  • Η βιταµίνη C ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου ώστε να εξασφαλιστεί η φυσιολογική λειτουργία της επιδερµίδας.
  • Η ριβοφλαβίνη (Β2), ο ψευδάργυρος και η βιοτίνη (Β7) συµβάλλουν στην καλή διατήρηση της επιδερµίδας.
  • Ο χαλκός συµβάλλει στη φυσιολογική χρώση του δέρµατος και των µαλλιών.
  • Η βιοτίνη, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος συµβάλλουν στη φυσιολογική ανάπτυξη των µαλλιών.
  • Το σελήνιο και ο ψευδάργυρος ενισχύουν την ανάπτυξη και την αντοχή των νυχιών.
  • Ο σίδηρος συμβάλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό.
  • Η πυριδοξίνη (Β6) βοηθάει στη ρύθµιση της ορµονικής δραστηριότητας.
  • Ο ψευδάργυρος, ο χαλκός, η ριβοφλαβίνη, το σελήνιο και η βιταµίνη C ενισχύουν την προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
  • Ο χόνδρος θαλάσσιας προέλευσης περιέχει πολύτιµα αντιγηραντικά συστατικά εξαιρετικής βιοδιαθεσιµότητας που παρέχουν ιδανική διατροφική υποστήριξη για λαμπερό, νεανικό δέρµα και υγιείς αρθρώσεις.
  • H πυριδοξίνη, η βιταμίνη C, το σελήνιο, ο σίδηρος, ο χαλκός και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Είναι κλινικά αποδεδειγµένο ότι το εκχύλισµα σπόρων σταφυλιού προστατεύει τα κύτταρα και τους ιστούς από τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.
  • Η βιταµίνη Α (β-καροτένιο) βοηθάει στη διατήρηση της υγείας της επιδερµίδας.

Πολύ σημαντικό να αναφερθεί είναι ότι η πολλαπλή δράση του INVERSION Femme ερευνήθηκε με κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου V. Segalen στο Bordeaux της Γαλλίας και δημοσιεύθηκε στο διεθνές ιατρικό περιοδικό Advances in Therapy* με τα παρακάτω αποτελέσματα:

.

Συνοψίζοντας τα πλεονεκτήματα του Inversion Femme είναι:

  • Κλινικά αποδεδειγμένηαποτελεσματικότητα.
  • Πρόδρομες ουσίεςβοηθούν τον οργανισμό να παράγει αντιοξειδωτικά μέσα µε φυσικό τρόπο.
  • Ολοκληρωμένη λύσηµε θετικά αποτελέσματα στα μαλλιά, το δέρμα και γενικότερα στην τόνωση του οργανισμού.
  • Συνδυασμός εξειδικευμένων ουσιώνπου συνεργούν στην αύξηση της θερμογένεσης για αποδοτικότερη απώλεια των περιττών κιλών.
  • Σημαντικά μειωμένο κόστοςαλλά και χωρίς ρίσκο υπερδοσολογίας ή ασυμβατότητας που σχετίζεται με την ταυτόχρονη λήψη 4 ή 5 διαφορετικών προϊόντων.

Μπορείς να το βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ.