Έχεις πέντε λεπτά να σου μιλήσουμε για τον σωτήρα μας, τα eye patches; Τα μικρά επιθέματα, που αποτελούνται συνήθως από υδρογέλη και είναι εμπλουτισμένα με πλούσιες ποσότητες δροσιστικών – και ανακουφιστικών – σέρουμ, είναι ικανά να σε απαλλάξουν από τους μαύρους κύκλους, να μειώσουν την εμφάνιση των ρυτίδων, να αυξήσουν τη λάμψη και να περιορίσουν τις σακούλες. Τι άλλο να τους ζητήσεις;

Αν η απάντησή σου στην τελευταία ερώτηση είναι «καλές τιμές», έχουμε (ακόμη πιο) ευχάριστα νέα. Στο SHOPFLIX.gr θα βρεις τις εξαιρετικές και πολυάριθμες επιλογές της Natura Siberica σε eye patches με έκπτωση που αγγίζει το 50%. Και από τη στιγμή που κάθε συσκευασία περιέχει 60 τεμάχια, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να προσέχεις τα μάτια σου… σαν τα μάτια σου.

Λύσεις για κάθε σου ανάγκη

Ποιο ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σου; Όλα τα eye patches του αγαπημένου brand αξιοποιούν βάση Biome που συμβάλλει στη στήριξη του μικροβιώματος της επιδερμίδας, χάρη στα μοναδικά ενεργά μεταβιοτικά (postbiotic) ζυμωμένα εκχυλίσματα βόρειου βατόμουρου και άγριου σμέουρου, που βοηθούν το δέρμα σου να βγει αλώβητο από την αστική καθημερινότητα, ενισχύουν τη λάμψη και την αναγέννησή του και το διατηρούν υγιές και νεανικό.

Από εκεί και έπειτα, οι επιλογές είναι αμέτρητες: Καφεΐνη και Βιταμίνη Ε για βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη των λεπτών γραμμών. Χρυσός 24K που διεγείρει τη φυσική σύνθεση κολλαγόνου στα κύτταρα και αναζωογονεί την επιδερμίδα, εξομαλύνοντας τις ρυτίδες και παρατείνοντας τη νεότητα. Πεπτίδιο SYN-AKE και συνένζυμο Q10 για ανόρθωση, σύσφιξη και μείωση των λεπτών γραμμών. Υαλουρονικό οξύ και πανθενόλη που ενυδατώνουν και επαναφέρουν τον τόνο της ευαίσθητης επιδερμίδας μειώνοντας τα σημάδια της κούρασης. Πεπτίδιο SYN-COLL και υαλουρονικό οξύ για ενίσχυση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου, μείωση των ρυτίδων και βαθιά θρέψη και ενυδάτωση. Βιταμίνη C και Νιασιναμίδη για βελτίωση του τόνου και της υφής του δέρματος, ενίσχυση της λάμψης και βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί. Πεπτίδιο SYN-AKE και τζελ Αλόης Βέρα για λείανση της επιδερμίδας, καταπολέμηση των ρυτίδων έκφρασης και πανίσχυρη ενυδάτωση…

Δεν χρειάζεται να διαλέξεις

Όπως καταλαβαίνεις, η Natura Siberica μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη περιποίησης των ματιών σου. Και χάρη στις συμφέρουσες τιμές του SHOPFLIX.gr, μπορείς να συνδυάσεις eye patches με διαφορετικά συστατικά, για ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα. Μεγάλο plus και οι άμεσοι (και έγκαιροι) χρόνοι παράδοσης που επιτυγχάνει η πλατφόρμα σε όλη την Ελλάδα, χάρη στην αποκλειστική της συνεργασία με την Courier Center, για να βάλεις τα eye patches σου και στο νεσεσέρ των διακοπών σου. Εξίσου σημαντικό: σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, για κάθε αποστολή άνω των 10€ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το κόστος των μεταφορικών περιορίζεται μόλις στα 0,99€, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα στα 1,50€.

Ανακάλυψε τα eye patches που σου ταιριάζουν.