Σε ποιες περιπτώσεις μπορείτε να φοράτε τακούνια;

Τα γυναικεία παπούτσια με τακούνια είναι σίγουρα ένα από τα must have κομμάτια για κάθε ντουλάπα και η αλήθεια είναι ότι κάθε γυναίκα έχει πάνω από δύο ζευγάρια τακούνια. Τα τακούνια δεν φοριούνται μόνο σε επίσημες εκδηλώσεις ή τυχόν γκαλά. Μπορούν να φορεθούν για τα καθημερινά ψώνια και το γραφείο, μέχρι έναν απογευματινό καφέ ή ένα χαλαρό ποτό. Το μόνο που θα πρέπει να κοιτάξετε είναι το ύψος του τακουνιού και το pattern που έχει. Αν λοιπόν αγαπάτε τα παπούτσια με τακούνια το μόνο που έχετε να κάνετε αν θέλετε να αγοράσετε καινούργια είναι να σκεφτείτε για ποιο σκοπό θέλετε να τα αγοράσετε, με ποιο ακριβώς ρούχο θα τα συνδυάσετε και ποιο είναι το budget που διαθέτετε γι’ αυτόν τον σκοπό. Να έχετε πάντα κατά νου ότι τα ψηλά τακούνια ή οι γόβες στιλέτο, χρησιμοποιούνται κυρίως για ποιο επίσημες περιστάσεις και συνδυάζονται με ένα αρκετά επίσημο ένδυμα. Οι μεσαίου ύψους γόβες μπορούν κάλλιστα να φορεθούν και στη δουλειά αρκεί να είναι ξεκούραστες και να έχουν λίγο πιο αυστηρό ύφος.

.

Πώς να συνδυάσετε τα τακούνια σας με την κατάλληλη τσάντα;

Είναι γνωστό ότι όλες οι γυναίκες αγαπούν τις τσάντες και τα παπούτσια και γι’ αυτό τον λόγο έχουν πάρα πολλά ζευγάρια παπούτσια στην ντουλάπα σας και το ίδιο συμβαίνει και με τις τσάντες. Αν όμως μόλις έχετε αγοράσει ένα καινούργιο outfit και θέλετε να το συνδυάσετε με καινούργια τακούνια και τσάντα καλό θα ήταν να ξεκινήσετε από τα βασικά. Μπείτε πρώτα στο https://www.epapoutsia.gr/tsantes.html για να βρείτε μια πληθώρα από τσάντες για όλες τις περιστάσεις και για όλους τους τύπους γυναικών. Έχετε μόνο κατά νου ότι η τελευταία τάση της μόδας επιβάλλει η τσάντα να συνδυάζετε έστω χρωματικά με το ρούχο και όχι με τα παπούτσια που κάποτε ίσχυε. Αν βρείτε για παράδειγμα μια βραδινή τσάντα πολύ πλούσια σε στρας, τρουκς, glitter ή ακόμα και με πολύ έντονους χρωματισμούς θα πρέπει να αγοράσετε τακούνια πιο «ήσυχα» για να μην είναι όλο το look πολύ έντονο. Στην ίδια σελίδα μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε και παπούτσια με τακούνια για την ίδια περίσταση που τα χρειάζεστε. Βρείτε και στα τακούνια που θέλετε να αγοράσετε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα τα μετατρέψουν στο τέλειο παπούτσι για εσάς και προβείτε άμεσα στην αγορά τους.

Γιατί να επιλέξω γυναικεία παπούτσια με τακούνια;

Όλοι ξέρουμε ότι τα γυναικεία παπούτσια με τακούνια αναδεικνύουν στο μέγιστο βαθμό την θηλυκότητά μας. Αυτό σίγουρα είναι κάτι που μας κάνει να νιώθουμε πολύ ωραία φορώντας ένα τέτοιο ζευγάρι με ψηλά τακούνια. Αν όμως τα ψηλά τακούνια δεν είναι κάτι που θα πείτε ότι είναι ένα ατού σας, τότε μπορείτε να επιλέξετε και τακούνια μεσαίου μεγέθους. Τα συγκεκριμένα τακούνια εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ πιο άνετα από τα ψηλά τακούνια, μας δίνουν την δυνατότητα μιας πιο σωστής στάσης σώματος έχοντας ως αποτέλεσμα το σωστό βάδισμα αλλά και τα ξεκούραστα πόδια ανεξάρτητα από το πόση ώρα τα φοράμε. Αν λοιπόν θέλετε να φορέσετε τακούνια στην δουλειά μην διστάσετε να αγοράσετε αυτά με το μεσαίου μεγέθους τακούνι και θα δείτε μεγάλη διαφορά στο τρόπο που στέκεστε και περπατάτε.