Στα καλύτερά της βρίσκεται η Τζένιφερ Λόπεζ. Η Λατίνα σταρ χθες, Κυριακή 24 Ιουλίου, είχε τα 53α γενέθλιά της και είπε να τα γιορτάσει λανσάροντας τη νέα σειρά «JLo Body» από το ομώνυμο μπραντ.

Η ίδια, για τις ανάγκες της καμπάνιας, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό γυμνή και μάλιστα πόσταρε τις φωτογραφίες -και- στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκαλόντας ταραχή στους φανς της.

«Δίνουμε όλη αυτή τη φροντίδα και την προσοχή στο δέρμα του προσώπου μας, αλλά μερικές φορές παραμελούμε το σώμα», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της.

Και σημειώνει: «Ήταν σημαντικό για μένα να δημιουργήσω μια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα που να καλύπτει τις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες του, και ξεκινήσαμε με τα οπίσθια».

Δείτε τις φωτογραφίες που ζαλίζουν

«Νιώθω καταπληκτικά και ευτυχισμένη»

Σε συνέντευξή της στο «People» η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο «JLo Body» και έκανε ειδική μνεία στον Μπεν  Άφλεκ, με τον οποίο παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου.

Όπως είπε, ο σύζυγός της προτιμά να βλέπει τη φυσική της ομορφιά. «Είναι σαν, “Μου αρέσεις όταν δεν φοράς τίποτα. Χωρίς μαλλιά, χωρίς μακιγιάζ, μόνο εσύ στο δέρμα σου”, είπε. «Πραγματικά το εκτιμά αυτό. Και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά σίγουρη και όμορφη. Κάποιος μπορεί να δει την ουσία αυτού που είσαι και απλά το δέρμα στο οποίο βρίσκεσαι και ότι το φροντίζω αυτό και ότι το εκτιμάει αυτό. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι κι εγώ πραγματικά όμορφη», ανέφερε

«Είμαι στην ηλικία που είμαι, αλλά νιώθω καταπληκτικά και πιο ευτυχισμένη από ποτέ», δήλωσε στην ίδια πηγή. «Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο ημίχρονο της ζωής μου αυτή τη στιγμή και ότι μόλις αρχίζω», κατέληξε η Λόπεζ.