Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη. Η instagrammer πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι ωστόσο, βρίσκεται συνεχώς σπίτι καθώς δεν νιώθει καλά για να κυκλοφορήσει.

Συγκεκριμένα, βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της κύησης και όπως αποκάλυψε ταλαιπωρείται από εμετούς.

Το απόγευμα της Παρασκευής (29/7) η Ιωάννα Τούνη έδειξε στους ακολούθους της στο Instagram το καινούργιο της μαγιό και παράλληλα στο βίντεο που κοινοποίησε περιέγραψε τις αλλαγές στο σώμα της.

Η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να φουσκώνει και η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Με τα χίλια ζόρια σηκώθηκα από τον καναπέ να μου φτιάξει λίγο η διάθεση. Θέλω να σας δείξω το μαγιό μου. Βλέπετε εσείς το μαγιό, εγώ βλέπω το σώμα μου, που έχει αλλάξει πάρα πολύ για αυτό που έχω εγώ συνηθίσει. Πολύ περίεργο. Εγώ έχω φαρδύνει αρκετά εδώ πέρα στη μέση. Είχα πολύ στενή μεσούλα, γιατί έμαθα ότι ανοίγουν τα κόκκαλα και όλα τα όργανα πηγαίνουν προς το πλάι, για να δημιουργηθεί το μπεμπίνι», είπε για τις αλλαγές στο σώμα της.

Επίσης, σε άλλο βίντεο ανέφερε πως πλέον το στήθος της έχει μεγαλώσει αρκετά και από small νούμερο στα ρούχα φοράει πλέον medium.

Δείτε το βίντεο που πόσταρε στο Instagram

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Όταν είχε μαρτυρήσει την εγκυμοσύνη της έναν μήνα πριν

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να κρατούσε κρυφή την εγκυμοσύνη της μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (18/7) , όταν και αποφάσισε να την αποκαλύψει, ωστόσο μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram στις 15 Ιουνίου «μιλά» από μόνη της.

Σε αυτήν, βλέπουμε την influencer να φορά ένα εφαρμοστό, πορτοκαλί φόρεμα και να διακρίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Τότε μία από τις followers της είχε γράψει «νομίζω ότι είναι έγκυος» αλλά η ίδια η Ιωάννα δεν είχε σχολιάσει κάτι.

Πηγή in.gr