Δύο μήνες μετά τη διάγνωσή του με το σύνδρομο Ramsay-Hunt, ο Τζάστιν Μπίμπερ επέστρεψε στη σκηνή.

Ο 28χρονος τραγουδιστής είχε αναβάλει μέρος της παγκόσμιας περιοδείας του από όταν ξεκίνησε η παράλυση του προσώπου του, προκειμένου να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί και να επιστρέψει δριμύτερος.

Και έτσι έγινε… Το βράδυ της Κυριακής (31/7) τραγούδησε στην Ιταλία στο Lucca Summer Festival και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του.

Μάλιστα, κατά τη διάρκειά της θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για την ισότητα και να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στηρίζει.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που με δέχεστε πίσω. Αυτή είναι η πρώτη μου συναυλία μετά την επιστροφή μου. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Όπως θα ξέρετε κάποιοι, το όνομα της περιοδείας μου είναι «Justice Tour». Αφορά την ισότητα. Δεν έχει σημασία πώς μοιάζεις, πόσα κιλά είσαι, ποια είναι η εθνικότητά σου. Είμαστε όλοι ίδιοι. Σας ευχαριστώ που είστε μέρος της περιοδείας μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζάστιν Μπίμπερ από τη σκηνή.

Δείτε όσα είπε

Στο πλευρό του ήταν και η σύζυγός του, Χέιλι Μπίμπερ. «Ένα πράγμα που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι δεν μπορείς να τον κρατήσεις κάτω…», έγραψε η 25χρονη σε story της στο Instagram ποστάροντας παράλληλα μία φωτογραφία του.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ είχε μιλήσει για την περιπέτεια με την υγεία του στο Instagram.

Σε βίντεό του είχε εξομολογηθεί πως δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει το δεξί του μάτι αλλά ούτε και να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Είχε πει συγκεκριμένα:

«Προφανώς όπως μπορείτε να δείτε με το πρόσωπό μου. Έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στα νεύρα στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και μου προκάλεσε παράλυση. Υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά το πρόσωπό μου.

Για όσους απογοητεύτηκαν από την ακύρωση των εμφανίσεών μου, είναι προφανές ότι δεν είμαι σε θέση να τις πραγματοποιήσω. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως βλέπετε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά προφανώς το σώμα μου μού λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω και ελπίζω να καταλάβατε.

Θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω και να επιστρέψω στο 100 τοις εκατό, ώστε να μπορώ να κάνω αυτό που γεννήθηκα για να κάνω».