Πόσες φορές έχουμε καταλήξει σε αυτό επειδή δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποια απόχρωση βερνικιού θέλουμε; Αρκετές έως πολλές είναι η απάντηση και μάλλον, αν ρίξουμε μια ματιά γύρω μας, αντιπροσωπεύει  πολλές γυναίκες. Το κλασικό και αγαπημένο γαλλικό μανικιούρ αποτελεί μία διαχρονική πρόταση, που κυριαρχεί εδώ και χρόνια τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις πασαρέλες μεγάλων Οίκων μόδας. Είναι μία πρόταση για τα νύχια που διαρκεί αρκετό καιρό, γιατί ακόμα και όταν αυτά μεγαλώνουν,  δεν φαίνεται έντονη ή ενοχλητική στο μάτι διχρωμία. Επίσης ταιριάζει σε κάθε χρώμα επιδερμίδας, σε κάθε σχήμα και μήκος νυχιών και παράλληλα ολοκληρώνει τα περισσότερα στυλ ντυσίματος.

Γι’ αυτούς λοιπόν τους λόγους επιλέγουμε και φέτος το καλοκαίρι να κάνουμε γαλλικό μανικιούρ προσαρμόζοντάς το στο σήμερα. Οι εκδοχές του είναι πολλές προκειμένου να κάνουμε κάθε φορά και κάτι διαφορετικό. Ας δούμε παρακάτω μερικές από τις πιο fun και εντυπωσιακές.

#Με διχρωμία

View this post on Instagram

A post shared by NAILS OF LA (@nails_of_la)


Χωρίζουμε το μέσο της άκρης του νυχιού και απλώνουμε δυο χρώματα που συμπληρώνουν το ένα το άλλο, όπως το λιλά και το μοβ.

#Με σχέδια λουλουδιών


Αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση για γάμους και όχι μόνο. Μπορούμε να κάνουμε σχέδια με πέταλα από μαργαρίτες  ή άλλα λευκά άνθη, είτε σε όλα τα νύχια είτε σε μερικά.

#Πολύχρωμα


Αντί για το κλασικό λευκό στην άκρη του νυχιού επιλέγουμε 5 διαφορετικές αποχρώσεις βερνικιού. Βασική προϋπόθεση για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα είναι να ταιριάζουν μεταξύ τους.

#Τριγωνικό σχήμα και χρωματιστή βάση


Σχεδιάζουμε τριγωνικές τις άκρες του νυχιού αντί για οβάλ και τοποθετούμε ένα έντονο χρώμα τόσο στη βάση όσο και στις άκρες, για ένα colour blocking εφέ.

#Με σχέδια

View this post on Instagram

A post shared by (@thenailritual)


Δημιουργούμε ένα μικρό έργο τέχνης σε κάθε νύχι με γραφικά σχήματα και χρώματα. Ιδανικό λουκ για τους λάτρεις του μαξιμαλισμού.

#Φλόγες


Άλλη μία ευφάνταστη εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ. Μπορούμε να επιλέξουμε είτε δυο έντονα βερνίκια είτε παστέλ όπως δείχνει η φωτό.

# Με λάμψη από γκλίτερ

Αφού επιλέξουμε το χρώμα της αρεσκείας μας για τη βάση, τοποθετούμε ένα διαφανές βερνίκι με γκλίτερ από το μέσο ως στις άκρες των νυχιών σε όχι αυστηρή γραμμή.

# Αντίστροφο γαλλικό

View this post on Instagram

A post shared by Manikura (@manikura.cuerna)


Αντί για τις άκρες, βάζουμε χρώμα στη βάση του νυχιού. Επιλέγουμε είτε τα κλασικά χρώματα του γαλλικού είτε την πολυχρωμία.

#Ματ και μονοχρωμία


Για ένα σοφιστικέ λουκ, εφαρμόζουμε μία ματ σκούρα βάση και στις άκρες ένα γυαλιστερό ίδιας απόχρωσης βερνίκι, που θα δημιουργήσει μία πρωτότυπη αντίθεση.

#Στα κόκκινα με ένα twist


Βάζουμε κόκκινο βερνίκι στις άκρες, neutral βάση και μία λευκή γραμμή στο μέσο του νυχιού. Ωστόσο, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με άλλες αποχρώσεις της αρεσκείας μας.

Δείτε εδώ και άλλες προτάσεις για το πιο μοντέρνο γαλλικό μανικιούρ.