Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Χρήστο Μάστορα να μην είναι πια single.

Συγκεκριμένα, ο frontman των Μελισσών φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Τόσο ο τραγουδιστής, όσο και το νεαρό μοντέλο έκαναν αναρτήσεις, που φαίνεται ότι είναι στο ίδιο μέρος και άναψαν «φωτιές».

Τι συμβαίνει όμως μεταξύ τους;

Ο Χρήστος Μάστορας και οι Melisses βρέθηκαν καλεσμένοι στο #PameParaliaProject του Κοσμοράδιο 95,1 και ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είναι σε σχέση αυτήν την περίοδο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω σχέση όχι. Είμαι ελεύθερος».

Σχετικά με το αν τον ενοχλούν οι φήμες που κυκλοφορούν, απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθενται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».

Δείτε από το 10:30’ και μετά

Τι λένε τα δημοσιεύματα

Σύμφωνα με τη Real Life, Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη πέρασαν ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, όπου και προσπάθησαν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έμειναν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην περιοχή Παλιούρι, έκαναν βόλτες, κολύμπησαν στην παραλία και διασκέδασαν σε μπαρ της περιοχής με τους θαμώνες να αποκαλύπτουν ότι τους είδαν φουλ ερωτευμένους.

Η σχέση τους μετρά λίγο καιρό και γι΄αυτό αποφεύγουν να μιλούν για τα προσωπικά τους.

Οι φήμες ξεκίνησαν να φουντώνουν όταν το μοντέλο δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με το τραγούδι του Χρήστου Μάστορα και του Light, με τίτλο «Επιλογές».

Οι φήμες ξεκίνησαν να φουντώνουν όταν το μοντέλο δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με το τραγούδι του Χρήστου Μάστορα και του Light, με τίτλο «Επιλογές».

ΠΗΓΗ: IN.GR