Ντενίζ Ρίτσαρντς και Τσάρλι Σιν πήραν διαζύγιο το 2006, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, την Σαμι και την Λόλα.

Ο χωρισμός τους έγινε όταν η ηθοποιός ήταν έγκυος στη 2η κόρη τους, μια περίοδο που ο Σιν είχε ξανακυλήσει στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ.

Η 51χρονη σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε τους λόγους που τράβηξαν χωριστούς δρόμους με τον πρωταγωνιστή του «Two and a Half Men».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο podcast «Divorced Not Dead» της Καρολίν Στάνμπερι, είπε ότι «υπήρχαν πολλά πράγματα που τους οδήγησαν στον χωρισμό, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου».

«Τα πράγματα που συνέβαιναν από πίσω, ήταν πολύ χειρότερα από αυτά που φαινόντουσαν έξω. Είναι πολύ αστείο γιατί πολλοί άνθρωποι σκέφτονται με αυτό που βλέπουν έξω, ότι τα πράγματα είναι υπέροχα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, τόνισε ότι τα πράγματα δυσκόλεψαν γι’ αυτήν επειδή προσπάθησε να προστατεύσει τα παιδιά της και παραδέχτηκε ότι «κάλυπτε» τον Σιν.

Η στιγμή που έκλεισε την «πόρτα»

Ενώ τα ΜΜΕ αναφέρονταν στον πατέρα τους, στα προβλήματα αλκοολισμού και στη χρήση ναρκωτικών που έκανε, η Ρίτσαρντς έλεγε ψέματα στα παιδιά της και τον υποστήριζε.

Όταν όμως οι κόρες τους άρχιζαν να μεγαλώνουν, μπορούσαν να ψάξουν και να μάθουν την αλήθεια.

Σημειώνεται ότι ο Τσάρλι Σιν έχει κατηγορηθεί και για ανεξέλεγκτη συμπεριφορά και βίαια επεισόδια.

Όταν η ηθοποιός σκέφτηκε την πιθανότητα τα κορίτσια της μια μέρα να παντρευτούν έναν άντρα σαν τον πατέρα τους, συνειδητοποίησε ότι είχε έρθει η ώρα να τα πάρει μακριά και να τερματίσει τον γάμο της.

«Είπα στον εαυτό μου, θα ήθελα οι κόρες μου να παντρευτούν με ένα τέτοιο άντρα; Δεν τον προσβάλλω, αλλά είναι αλήθεια και τότε ακριβώς συνειδητοποίησα γιατί το δέχομαι αυτό;», κατέληξε στη συνέντευξη.

ΠΗΓΗ: IN.GR