Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις – ακόμη και ανάμεσα σε εκείνους κι εκείνες που διατηρούν συλλογές με δεκάδες μπουκαλάκια. Για όλους μας υπάρχει ένα άρωμα που, όταν το βρούμε, μετατρέπεται σε κομμάτι της προσωπικής μας σφραγίδας. Είναι εκείνη η μυρωδιά που οι άλλοι συνδέουν με τη μορφή μας, που ολοκληρώνει το styling μας και που αντανακλά ένα κομμάτι της προσωπικότητάς μας.

Κι αν δεν έχεις βρει το δικό σου; Ή αν αισθάνεσαι ότι το παλιό σου άρωμα δεν ταιριάζει πια με την εξέλιξή σου στον χρόνο; Ακολουθώντας τρεις διαχρονικές συμβουλές – και πάντα με βάση τα όσα γνωρίζεις για το προσωπικό σου γούστο – δεν θα δυσκολευτείς να βρεις το ιδανικό για ‘σένα. Ειδικά αν το αναζητήσεις στην τεράστια συλλογή του SHOPFLIX.gr σε κορυφαία γυναικεία και ανδρικά αρώματα από τα μεγαλύτερα brands.

Πέρα από τις συμφέρουσες τιμές και τις μεγάλες εκπτώσεις που θα βρεις στην πλατφόρμα (μέχρι το τέλος του καλοκαιριού φτάνουν έως και το 80%), θα έχεις έτσι την ευκαιρία να παραλάβεις το νέο σου άρωμα άμεσα και στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης που θα δεις κατά την παραγγελία, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, για να ξεκινήσετε μαζί τη νέα σεζόν.

Κι επειδή η μεγάλη ποικιλία μπορεί να σε μπερδέψει, ξεχωρίσαμε τέσσερις κορυφαίες επιλογές σε γυναικεία αρώματα και τρεις σε ανδρικά που είναι βέβαιο ότι θα σε καλύψουν με την ποιότητα, τη διάρκεια και το άρωμά σου. Και που συμβαίνει να βρίσκονται σε (μεγάλη) έκπτωση στο SHOPFLIX.gr.

Το άρωμα της νίκης

Στην πραγματικότητα, δεν είναι πολλά αυτά που πρέπει να προσέξεις για να κάνεις τη σωστή επιλογή. Ένα καλό άρωμα πρώτα από όλα χαρακτηρίζεται από σημαντική διάρκεια, αλλά και από την ποιότητα των υλικών και των προδιαγραφών παρασκευής του. Πράγματα που σε γενικές γραμμές μπορείς να εξασφαλίσεις επιλέγοντας προϊόντα από μεγάλους οίκους… αλλά και δίνοντας σημασία στο μπουκαλάκι τους. Μια στιβαρή, καλαίσθητη συσκευασία, συνήθως μεταφράζεται και σε ένα αντιστοίχως προσεγμένο περιεχόμενο.

Όμως, επειδή το άρωμα είναι κάτι εξαιρετικά προσωπικό, αυτό που παίζει πάντα τον σημαντικότερο ρόλο, είναι οι δικές σου προτιμήσεις. Αν δεν είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι ακριβώς σου αρέσει σε ένα άρωμα και τι αντιπαθείς, φέρε στο νου σου τα περισσότερο και λιγότερο αγαπημένα σου και κάνε μια σύντομη έρευνα για τα συστατικά τους. Θα σε βοηθήσει πολύ στην επιλογή σου.

Έβγαλες τα πρώτα σου συμπεράσματα; Τώρα ήρθε η στιγμή να τα εφαρμόσεις στα παρακάτω κορυφαία αρώματα για να βρεις εκείνο που θα σε συνοδεύει στην καθημερινότητά σου με τη νέα σεζόν.

Γυναικείο Άρωμα Dolce & Gabbana Light Blue Eau De Toilette 100ml

Διαχρονικό όσο ελάχιστα, ελαφρύ αλλά με διάρκεια που θα σε ξαφνιάσει και πλούσιο σε φρουτένιες νότες, το Light Blue της Dolce & Gabbana είναι ιδανικό για όλες τις ώρες και τις εποχές του χρόνου.

Στην κορυφή του κυριαρχούν το μήλο και ο σικελικός κέδρος, στις ενδιάμεσες νότες του συναντάς λευκό ρόδο, γιασεμί και μπαμπού, ενώ η βάση του αποτελείται από νότες κέδρου, κεχριμπαριού και μόσχου. Αν ψάχνεις κάτι διακριτικό, που να αφήνει αίσθηση καθαριότητας, βρήκες ήδη το κατάλληλο άρωμα για ‘σένα.

Αγόρασέ το από 84,59€.

Γυναικείο Άρωμα Gucci Bloom Aqua Di Fiori Eau de Toilette 100ml

Καταφέρνοντας να παντρέψει το κλασικό με το ανατρεπτικό, το Gucci Bloom Aqua di Fiori κρύβει μέσα του μια συναρπαστική, νεανική ζωντάνια.

Το γιασεμί, η τουμπερόζα και το ragoon creeper συνδυάζονται με μια συμφωνία neroli, σε μια φωτεινή έκρηξη γεμάτη φρεσκάδα, που αποπνέει λουλουδένια θηλυκότητα. Θα ενθουσιαστείς με την πολυτελή του αίσθηση και την ανάλαφρη, ανοιξιάτικη αύρα του που θα σε γεμίζει αισιοδοξία ακόμη και στην καρδιά του χειμώνα.

Αγόρασέ το από 81,72€.

Γυναικείο Άρωμα Jimmy Choo I Want Choo Eau De Parfum 100ml

Θα σε γοητεύσει πριν καν το μυρίσεις, χάρη στο εντυπωσιακό σφυρήλατο μπουκάλι του, με το χαρακτηριστικό έμβλημα JC. Και θα συνεχίσεις να το ερωτεύεσαι καθώς ξεδιπλώνει τη βαθιά, αναζωογονητική του σύνθεση.

Στον πυρήνα του θα βρεις το μεθυστικό άρωμα του κόκκινου κρίνου αράχνης, αλλά και απαλές νότες βανίλιας και αισθησιακές πινελιές γιασεμιού, χωρίς να λείπουν και οι φρουτώδεις τόνοι του εκρηκτικού μανταρινιού και του βελούδινου ροδάκινου. Εξίσου σαγηνευτικό όσο και φρέσκο, αποτελεί μια πραγματική all day επιλογή που μπορεί να σε ακολουθήσει στο γραφείο, αλλά και στο ποτό.

Αγόρασέ το από 70,28€.

Γυναικείο Άρωμα Eau de Parfum Dolce & Gabbana Dolce Garden 30ml

Μπορεί ένα απολύτως τροπικό άρωμα να μοιάζει ταιριαστό ακόμη και τους ψυχρότερους μήνες του χρόνου; Ναι, αν πρόκειται για το Dolce Garden.

Φρουτώδες όσο και λουλουδένιο, θα σε παρασύρει με νότες καρύδας, βανίλιας, πλουμέριας και υλάνγκ υλάνγκ και θα έρθει στην κορυφή της προτίμησής σου με την μεγάλη του διάρκεια. Ιδανικό αν ανήκεις σε εμάς που θέλουμε πάντα κάτι να μας θυμίζει καλοκαιρινές διακοπές – ακόμη κι όταν φοράμε γούνα και σκουφάκι.

Αγόρασέ το από 39,50€.

Ανδρικό Άρωμα Versace Eros Men Eau De Toilette 50ml

Ήδη από τις πρώτες συστάσεις, το Eros της Versace σου λέει όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για αυτό.

Ο χαρακτήρας του αποπνέει μυστήριο, δύναμη και επιθυμία, ενσαρκώνοντας το πάθος και την αρρενωπότητα, ενώ παράλληλα διατηρεί μια ενδιαφέρουσα παιχνιδιάρικη διάθεση. Μέντα, πράσινο μήλο και λεμόνι συνθέτουν τις νότες κορυφής, ενώ στις μεσαίες συναντάς τον σπόρο τόνκα, το γεράνι και το ambroxan και στη βάση τη βανίλια Μαδαγασκάρης, το βέτιβερ, τα βρύα δρυός, τον κέδρο Βιρτζίνιας και τον Κέδρο Άτλαντα.

Αγόρασέ το από 45,69€.

Ανδρικό Άρωμα Davidoff Cool Water Men Eau de Toilette 200ml

Εξίσου αρρενωπό – αλλά με εντελώς διαφορετικό τρόπο – το άρωμα της Davidoff έχει περάσει εδώ και καιρό στη σφαίρα του εμβληματικού, και όχι άδικα.

Αντλώντας από τη δύναμη του ωκεανού, συνδυάζει τον αισθησιασμό του musk και του κεχριμπαριού με τη φρεσκάδα της μέντας και της λεβάντας. Το θαλασσινό νερό κυριαρχεί στις νότες κορυφής, ενώ στις μεσαίες πρωταγωνιστές είναι ο κόλιανδρος, το γιασεμί, το σανδαλόξυλο και το γεράνι.

Αγόρασέ το από 32,90€.

Ανδρικό Άρωμα Paco Rabanne Invictus Intense Eau de Toilette 50ml

Μια ματιά στο μπουκαλάκι του – αλλά και το ίδιο το άκουσμα του ονόματός του – αρκεί για να καταλάβεις πολλά για τον χαρακτήρα του. Το Invictus Intense της Paco Rabanne, είναι όσο έντονο και δυναμικό φαντάζεσαι, ιδιαίτερα αρρενωπό και ακαταμάχητα σέξι.

Μαύρο πιπέρι και άνθη πορτοκαλιάς (νότες κορυφής), δάφνη και ουίσκι (μεσαίες νότες) και γκρίζα άμβρα, αλάτι και κεχριμπάρι (νότες βάσης), δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητο.

Αγόρασέ το από 45,01€.