Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ αφού πρώτα παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας έκαναν και επίσημη τελετή στην έπαυλη του ηθοποιού στη Τζόρτζια.

Λίγα 24ωρα μετά τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν από τη μαγευτική τελετή με τα παιδιά τους να συνοδεύουν τους νεόνυμφους, οι λεπτομέρειες για τα νυφικά look της Τζένιφερ Λόπεζ αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Τρία και να… καίνε

Την αρχή έκανε η Τζεν δημοσιεύοντας την πρώτη νυφική φωτογραφία της στο Instagram. Στη συνέχεια είδαμε το νυφικό φόρεμα Raplh Lauren με την εντυπωσιακή ουρά γεμάτη βολάν που επέλεξε για την τελετή η νύφη.

Το look της συμπλήρωναν κοσμήματα Mikimoto αξίας σχεδόν 100.000 δολαρίων, συνδυάζοντας κομψά σκουλαρίκια με λευκό μαργαριτάρι και διαμάντια με ένα ασορτί λουλουδάτο δαχτυλίδι.

Όμως δεν ήταν αυτό το μόνο φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε η νύφη. Στη δεξίωση η 53χρονη σταρ εμφανίστηκε με ένα φόρεμα διακοσμημένο με χιλιάδες διαδοχικές σειρές από μαργαριτάρια.

30 τεχνίτες πέρασαν 700 ώρες κεντώντας στο χέρι το ρούχο. Μικροπιέτες από μεταξωτό τούλι, μικροσκοπικά στολίδια με μαργαριτάρια και κρύσταλλα Swarovski.

Η τραγουδίστρια φόρεσε μια λευκή τουαλέτα σε στυλ γοργόνας με βαθύ ντεκολτέ διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski και επένδυση από οργάντζα που έμοιάζει με κουκούλα.

Πηγή: in.gr