Η φοιτήτρια νομικής Κιμ Καρντάσιαν ή η επί χρόνια δικηγόρος και υποψήφια για την προεδρεία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον κέρδισε σε τεστ γνώσεων; Την απάντηση την έδωσε η ίδια η Χίλαρι Κλίντον και μαντέψτε. Δεν ήταν η ίδια η νικήτρια.

Συγκεκριμένα, η Χίλαρι Κλίντον ασκούσε κανονικά το επάγγελμα της δικηγόρου πριν γίνει πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών με την εκλογή του άντρα της τη δεκαετία του 1990. Από την άλλη, η Κιμ Καρντάσιαν σπουδάζει ακόμη νομική.

«Νομίζω ότι η Κιμ έχει ένα άδικο πλεονέκτημα», λέει η Χίλαρι στο επεισόδιο του Gutsy όπου η Κιμ ήταν καλεσμένη, τρέιλερ του οποίου εξασφάλισε το People. Μετά από σειρά ερωτήσεων τελικά η Κιμ Καρντάσιαν κέρδισε την πρώην υπουργό Εξωτερικών με 11-4.

«Ω ήταν αποκαρδιωτικό!», λέει η Χίλαρι Κλίντον αναφερόμενη στην ήττα της.

Δείτε το βίντεο:

Στην εν λόγω εκπομπή συνεντεύξεων, η Κλίντον με την κόρη της ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών για να πάρουν συνεντεύξεις από «εξαιρετικές, θαρραλέες και ανθεκτικές γυναίκες που έχουν επηρεάσει την κοινότητά τους και τον κόσμο».

Αυτές περιλαμβάνουν την Kim Kardashian, την Amy Schumer, την Gloria Steinem και τη Dr Jane Goodall.

Μάνα και κόρη μιλούν επίσης με τις Glennon Doyle, Mariska Hargitay, Goldie Hawn, Kate Hudson, Megan Thee Stallion, Amber Ruffin, Wanda Sykes, Symone, Abby Wambach και Natalie Wynn.