Ποιος δεν θέλει ένα πρόσωπο υγιές και λαμπερό; Αλλωστε όλοι γνωρίζουμε πως η περιποίηση του προσώπου μας είναι απαραίτητη όχι μόνο για την γενική μας υγεία αλλά και για την μείωση των ρυτίδων.

Το δέρμα στο πρόσωπο μας είναι πολύ ευαίσθητο στους εξωτερικούς παράγοντες και η ισορροπία του μπορεί να διαταραχθεί πολύ εύκολα. Οι καιρικές συνθήκες, η μη ισορροπημένη διατροφή, ο τρόπος ζωής μας και φυσικά το άγχος είναι μόνο μερικούς από τους παράγοντες που το πρόσωπο μας όχι μόνο χάνει την λάμψη του, αλλά δείχνει κουρασμένο και γερασμένο.

Και μπορεί η σταδιακή «γήρανση» του προσώπου να είναι μια απόλυτη φυσική διαδικασία, ωστόσο στο κεφάλαιο του skincare, υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα που μας βοηθούν ώστε το δέρμα μας να παραμένει υγιές, καθαρό και λαμπερό.

Για να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας νεανική, καθαρή και λαμπερή, είναι σημαντικό να ακολουθούμε μερικά πολύ απλά βήματα.

Χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθημερινό καθαριστικό

Αν θέλετε η επιδερμίδα σας να είναι ενυδατωμένη φροντίστε να κάνετε ένα βαθύ καθαρισμό πρωί και βράδυ. Ο καθαρισμός της επιδερμίδας ειδικά στο τέλος της ημέρας  είναι παραπάνω από απαραίτητος. Μπορεί κατά τη διάρκεια της νύχτας η επιδερμίδα να μην έρχεται σε επαφή με περιβαλλοντικούς ρύπους, σκόνη ή μακιγιάζ, όμως παράγεται σμήγμα. Το ενεργό μικκυλιακό νερό της Frezydern είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της επιδερμίδας που «βομβαρδίζεται» καθημερινά από τους επιβαρυντικούς παράγοντες της ζωής στην πόλη. Εμπλουτισμένο με φυτικές σαπωνίνες, συστατικό με εξαιρετικά υψηλή καθαριστική ικανότητα, αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους, σμήγμα και μακιγιάζ.

Το Micellar Water είναι ιδανικό ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα ενώ είναι κατάλληλο και για την αφαίρεση αδιάβροχων προϊόντων μακιγιάζ. Επιπλέον οι μηχανισμοί ενυδάτωσης και αντιγήρανσης του δέρματος ενεργοποιούνται ώστε να διατηρηθεί η πυκνότητα, η σφριγηλότητα, η άνεση και η ευεξία του.

Η σωστή ενυδάτωση

Η καθημερινή περιποίηση του προσώπου ξεκινάει από την σωστή ενυδάτωση – με το κατάλληλο προϊόν που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας. Σημαντικό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι πώς ακόμα και οι λιπαρές επιδερμίδες χρειάζονται ενυδάτωση.

Προτιμήστε μια κρέμα που περιέχει υαλουρονικό οξύ, γιατί ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί γονιδιακής έκφρασης του δέρματος και παράλληλα αυξάνεται η παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Ετσι η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή και αυξάνεται η ελαστικότητα του δέρματος.

Η κρέμα προσώπου της Frezyderm Moisturizing Plus είναι ιδανική για το πρόσωπο και τον λαιμό και προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας.

Προσφέρει 112% αύξηση σύνθεσης κολλαγόνου και μπορείτε να την εφαρμόζεται πρωί και βράδυ σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα.

Πείτε τέλος στα κουρασμένα μάτια

Βασικό βήμα στην περιποίηση προσώπου, η κρέμα ματιών. Αποστολή της, να ενυδατώσει την ντελικάτη επιδερμίδα κάτω από τα μάτια, ενώ παράλληλα να την προστατέψει από τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.

Η κρέμα ματιών είναι επίσης ανάμεσα στα προϊόντα skincare που αξίζει να ξεκινήσετε από νωρίς με τη βασική αλλά υπερ-απαραίτητη ενυδάτωση και στο πέρασμα του χρόνου να την αλλάζετε με πιο ενισχυμένες αντιγηραντικές συνθέσεις.

Εφαρμόζοντας καθημερινά μια κρέμα ματιών θα δείτε ότι σιγά σιγά οι μαύροι κύκλοι θα εξαφανίζονται, ενώ θα μειώνονται οι σακούλες και η θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Η κρέμα Ματιών Ημέρας Frezyderm Color Eye Balm με Χρώμα για Μαύρους Κύκλους & Σακούλες μειώνει τις γραμμές και τις λεπτές ρυτίδες και προστατεύει από τη δερματική γήρανση. Με ελαφρύ χρώμα που προσαρμόζεται στον τόνο κάθε επιδερμίδας σας προσφέρει για φυσική κάλυψη και ομοιόμορφο, φωτεινό αποτέλεσμα.

Βραδινή περιποίηση

Η βραδινή περιποίηση, σας εγγυάται πεντακάθαρο και αναζωογονημένο δέρμα καθυστερώντας την εμφάνιση από πανάδες, σπασίματα, ρυτίδες και θαμπάδα. Οταν κοιμόμαστε το δέρμα μας αναπλάθεται και ανανεώνεται.

Οι κρέμες νύχτας, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, μπορούν να προσφέρουν ενυδάτωση, αντιγήρανση, ανάπλαση της επιδερμίδας σε βάθος και σύσφιξη.

Επιπλέον, υπάρχουν κάποια συστατικά στις κρέμες νύχτας, όπως π.χ. η ρετινόλη, τα οποία όταν έρχονται σε επαφή με τις ακτίνες του ήλιου είτε αδρανούν είτε γίνονται επικίνδυνα για το δέρμα.

Η κρέμα Νυκτός Frezyderm Anti-Wrinkle Rich για Αντιγήρανση, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα από τη φθορά και τα ενεργοποιεί για την παραγωγή λιπιδίων και πρωτεϊνών που «γεμίζουν»’ τις ρυτίδες από μέσα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να καθαρίσετε το πρόσωπο σας και να απλώσετε την κρέμα στο πρόσωπο και το λαιμό σας πριν πάτε για ύπνο.

Αντιηλιακή προστασία και τον χειμώνα

Ο φύλακας –άγγελός σας, χειμώνα-καλοκαίρι, στην πόλη ή στις διακοπές, θα πρέπει να είναι το αντιηλιακό καθώς ο ήλιος παραφυλάει ακόμα και μια συννεφιασμένη μέρα. Αν δεν θέλετε να αγοράσετε αντιηλιακό, εναλλακτικά, επιλέξτε μια κρέμα προσώπου με SPF, ενσωματωμένο δηλαδή τον δείκτη προστασίας, ώστε να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο στο skincare σας αλλά όχι εις βάρος της επιδερμίδας σας.

Φυσικά όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερες επιλογές προϊόντων μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr και να διαλέξετε το κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας του προσώπου σας.

Και αν επιλέξετε την πρωτοποριακή υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, μπορείτε να παραλάβετε όλα την ίδια μέρα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να βρίσκεστε.