Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να κυριάρχησαν στις πασαρέλες τα γκλίτερ, τα μεταλλικά και τα έντονα χρώματα, τα  φτερωτά μάτια και φυσικά το graphic eyeliner. Για μαντέψτε όμως; Όλες αυτές οι τάσεις θα παραμείνουν και για το φθινόπωρο του 2022, κάνοντας εκθαμβωτικό και λαμπερό το φθινοπωρινό μακιγιάζ.

Αν λοιπόν σας αρέσει να ακολουθείτε τα fashion makeup trend δεν έχετε παρά να τις ακολουθήσετε και να τις προσαρμόσετε στο δικό σας στυλ για να εντυπωσιάσατε με τις εμφανίσεις σας .

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το φετινό φθινόπωρο χαρακτηρίζεται από παιχνιδιάρικη διάθεση, edgy προσέγγιση και φυσικά από κλασικές διαχρονικές επιλογές.

Το χρώμα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ του φθινοπώρου και στο SHOPLFIX.gr θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε που θα σας δώσουν έμπνευση ώστε να δημιουργήσετε τα δικά σας μοναδικά looks. Χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις τις πλατφόρμας τα προϊόντα σας θα φτάσουν άμεσα στην πόρτα σας και σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να βρίσκετε. Και αν τα παραγγείλετε μάλιστα με την μοναδική υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ μπορείτε να τα παραλάβετε ταυτόχρονα.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες φθινοπωρινές τάσεις μακιγιάζ που θα φέρει το 2022 και σας τις παρουσιάζουμε.

Φυσικό και φρέσκο δέρμα

Less is more. Αυτή είναι η φιλοσοφία που προκρίνουν όλοι οι make-up artists.

Ξεχάστε για λίγο τα ματ, full-coverage foundations αλλά και τα παχύρρευστα concealer και πείτε ναι στις πιο ελαφριές φόρμουλες που θα αφήνουν το δέρμα σας φρέσκο και ελαφρύ, ακόμη και με τις ατέλειές του. Πώς θα το πετύχετε απλώστε το 24H Fresh Wear Foundation της L’Oreal Infaillible.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία του δίνει μια ελαφριά αίσθηση ενώ η εξαιρετικά λεπτή του σύνθεση, εξασφαλίζει ανάλαφρη αίσθηση καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Λάμψη για να… λάμψετε

Φωτίστε την επιδερμίδα σας με μία μόνο κίνηση! Η ανάλαφρη, κρεμώδης υφή ενός highlighter που μεταμορφώνεται σε πούδρα και που γλιστρά απαλά στην επιδερμίδα, θα δώσει αυτή την λάμψη που ζητάτε.

Το συγκεκριμένο highlighter  έχει  υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές που αντανακλούν το φως, για φυσική λάμψη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δημιουργείστε τη λάμψη που θέλετε – από φυσική μέχρι τολμηρή και εντυπωσιακή.

Into the Blue… το απόλυτο χρώμα για το φθινόπωρο

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι το μπλε χρώμα στο μακιγιάζ. Κολακεύει τόσο πολύ όλους τους τόνους του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα ταιριάζει πολύ καλά με όλα τα παστέλ χρώματα που επίσης κυριαρχούν στο φθινοπωρινό μακιγιάζ.

Αν πάλι συνδυάσετε τη μπλε σκιά σας με μεταλλικά χρώματα είναι σίγουρο ότι θα τραβήξετε όλες τα βλέμματα πάνω σας. Απαραίτητα προϊόντα για τη συλλογή σας, εκτός από τις μπλε σκιές, αλλά και τα μπλε μολύβια και eyeliners.

Ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσετε την τάση είναι σχεδιάζοντας μια γραμμή με θαλασσί eyeliner, πάνω από το κλασικό μαύρο wing.

Κάντο όπως η Barbie

Barbiecore! Η εμμονή με το ροζ που έγινε τάση. Τολμήστε να φορέσετε την πιο έντονη ροζ σκιά και να δημιουργήσετε ανεπανάληπτα looks.

Στο μακιγιάζ η τάση του λεγόμενου Barbiecore μεταφράστηκε σε έντονα graphic wings σε φούξια χρώμα, τα οποία συνδυάζονται με γυμνή επιδερμίδα και χείλη.  Αν πάλι θέλετε πιο έντονα αποτελέσματα φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και ένα κραγιόν σε ροζ χρώμα είτε ακόμα και ένα έντονο ρουζ.

Και να το ροζ σας φαίνεται πολύ έντονο οι makeup artists προτείνουν μοβ σκιές για εντυπωσιακά βλέμματα. Δοκιμάστε είτε ματ είτε μεταλιζέ αποχρώσεις.

graphic eyeliner

Πειραματιστείτε με το eyeliner

Kαι όμως ο πειραματισμός με το eyeliner δεν είναι ένα καινούριο φαινόμενο, καθώς το έχει μπει στη ζωή μας από την προηγούμενη χρονιά. Και όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει.

Η μόδα και η ομορφιά προωθούν τη δημιουργικότητα και θέτουν τα πρωτότυπα σχέδια με το eyeliner στο επίκεντρο και αυτό το φθινόπωρο.

Ακόμη και αν εφαρμοστεί μόνο του, χωρίς σκιά, το αποτέλεσμά του μπορεί να απογειώσει το βλέμμα μας, αφού τονίζει τα μάτια, καμουφλάροντας ταυτόχρονα τις ατέλειές τους. Τι θα χρειαστείτε;

Ένα eyeliner σε οποιαδήποτε μορφή, υγρό, τζελ ή μολύβι και μάσκαρα.

Η επιλογή του χρώματος είναι δική σας, ανάλογα πόσο έντονο θέλετε να είναι το μακιγιάζ των ματιών σας. Αν πάλι θέλετε να συμπληρώσετε και να τελειοποιήσετε το μακιγιάζ σας δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες που θα βάλουν εκείνη την πινελιά για ένα ακαταμάχητο βλέμμα.

Ζουμερά χείλη

Από τα μάτια στα χείλη… Ξεχάστε για φέτος τα ματ χρώματα. Πρωταγωνιστής του φθινοπώρου είναι τα super glossy ζουμερά χείλη. Ενα διάφανο ή παστέλ γκλος, θα κάνει τα χείλια σας γυαλιστερά, που σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση.

Τα καλά νέα πως ένα lip gloss μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από το κραγιόν σας, ή απλά να το χρησιμοποιήσετε μόνο του. Τα κακά νέα είναι η περιορισμένη του διάρκεια, που σημαίνει ότι θα πρέπει να το έχετε μαζί σας ώστε να φρεσκάρετε τα χείλη σας ανά πάσα στιγμή εσείς θέλετε.

Κόκκινο.. σταθερή αξία

Είναι κλασικό, διαχρονικό, σέξι και θηλυκό. Φυσικά και μιλάμε για κόκκινο κραγιόν δεν μπορεί να λείπει από καμία συλλογή καλλυντικών. Και φυσικά δε λείπει ποτέ ούτε από τα φετινά trends.

Είτε ματ, είτε glossy, όποια εκδοχή και αν επιλέξετε σίγουρα θα είστε μέσα στη μόδα.