Το «Maestro», τη νέα του τηλεοπτική δημιουργία που θα μεταδοθεί από το MEGA, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μαζί με τους συνεργάτες του.     

Το ραντεβού με τους δημοσιογράφους δόθηκε στο Μουσείο Μπενάκη – Πειραιώς 138. Ο Chief Content Officer του MEGA Κωνσταντίνος Σούσουλας καλωσόρισε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τους ηθοποιούς της σειράς, μίλησε για τη μεγάλη παραγωγή του «Maestro» και ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30

«Θέλω να υποδεχθώ και να καλωσορίσω όλους τους ηθοποιούς, το εξαιρετικό καστ και όλους τους συνεργάτες. Να ευχαριστήσω και να καλωσορίσω την FOSS PRODUCTIONS που συνεργαστήκαμε στην παραγωγή αυτής της σειράς, να ευχαριστήσω τον ΕΚΟΜΕ για την ενίσχυση και τη βοήθεια που τόσα χρόνια προσφέρει στην ελληνική μυθοπλασία και που λόγω αυτού έχει γίνει μια τεράστια διαφορά και έχουμε μια φοβερή βελτίωση στη μυθοπλασία.  

Το «Maestro» είναι μια σειρά που όλοι όσοι δουλέψαμε γι αυτήν, είμαστε περήφανοι και είμαστε σίγουροι ότι θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Σούσουλας.  

Στη συνέχεια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρουσίασε το νέο τηλεοπτικό του όραμα και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ περήφανος για το έργο αυτό, γιατί θεωρώ πως καλλιτεχνικά είναι μια μοναδική στιγμή, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους όσοι βρεθήκαμε μαζί.  

Είμαι εξαιρετικά τυχερός, γιατί χάρη στους συγκεκριμένους ηθοποιούς, η ιστορία του “Maestro” απέκτησε νόημα και ουσία. Για μένα αυτό έχει σημασία. Να μπορείς να πεις την ιστορία σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτή να έχει νόημα. Η φωτογραφία, η μουσική, το μοντάζ, οι κάμερες και όλοι οι συνεργάτες, έχουν όλοι δώσει τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να φτιάξουμε ένα έργο στην γλώσσα μας, αλλά που θα μπορεί να σταθεί και παγκόσμια.  

Θέλω να ευχαριστήσω φυσικά το MEGA που μου έδωσε την ευκαιρία και την ελευθερία να πω αυτήν την ιστορία όπως εγώ πιστεύω, την FOSS PRODUCTIONS που παραγωγικά κατάφερε να φέρουμε εις πέρας ένα τόσο δύσκολο έργο και τον ΕΚΟΜΕ που έκανε εφικτή όλη αυτή την προσπάθεια.  

Επίσης θέλω και προσωπικά να ευχαριστήσω την “Hertz Autohellas”, την “Aegean Air”, το “Ζαγόρι” και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια με απόλυτη εμπιστοσύνη και σεβασμό.  

Τέλος, αφήνω το νησί των Παξών και τους κατοίκους του, που χωρίς την καθημερινή τους παρουσία και συμμετοχή δεν θα ήταν τίποτα εφικτό. 

Για μένα το “Maestro”  είναι ίσως η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει, αλλά σίγουρα και η πιο καλή». 

Οι εκπρόσωποι των media πήραν μία πρώτη γεύση από το πολυαναμενόμενο «Maestro», παρακολουθώντας ένα 15λεπτο απόσπασμα. Στη συνέχεια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι Χάρις ΑλεξίουΜαρία ΚαβογιάννηΦάνης ΜουρατίδηςΜαρίσσα ΤριανταφυλλίδουΑντίνοος ΑλμπάνηςΣτεφανία ΓουλιώτηΚλέλια ΑνδριολάτουΟρέστης ΧαλκιάςΓιώργος ΜπένοςΔημήτρης Κίτσος δέχτηκαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, μοιράστηκαν στιγμές από τη δημιουργία της σειράς και άκουσαν τις πρώτες εντυπώσεις των παρευρισκόμενων.