Μήπως το δέρμα σας φαίνεται θαμπό και ταλαιπωρημένο, ενώ ταυτόχρονα έχει χάσει τη φυσική του λάμψη, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών εξαιτίας της έκθεσής στον ήλιο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες;

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να είμαστε συνεπείς με τη ρουτίνα ομορφιάς μας και να δοκιμάσουμε νέα προϊόντα και συστατικά.

Ιδανικά, οι φθινοπωρινοί μήνες είναι κατάλληλοι για να δοκιμάσουμε πιο πλούσιες και ενυδατικές φόρμουλες στα προϊόντα περιποίησης, καθώς λόγω της αλλαγής του καιρού, η επιδερμίδα μας έχει πιο αυξημένες ανάγκες για ενυδάτωση.

Φυσικά, από τη ρουτίνα ομορφιάς δε πρέπει να λείπει η καθημερινή ενυδάτωση. Οι κρέμες προσώπου, που θα δώσουν πραγματικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας, οφείλουν να έχουν ενισχυμένη σύνθεση.

Για να διατηρήσετε λοιπόν το δέρμα σας λαμπερό και να ξαναβρεί τη χαμένη του λάμψη έχουμε τον απόλυτο οδηγό για την φθινοπωρινή του περιποίηση. Κρέμες προσώπου, τζελ και face mists θα πρέπει να τα εντάξετε στο καθημερινό πρόγραμμα περιποίηση του προσώπου σας.

Και όλα αυτά θα τα βρείτε στο SHOPFIX.gr για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με τον τύπο του δέρματος. Το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να τα προσθέσετε στο ηλεκτρονικό καλάθι των αγορών σας και αυτά θα φτάσουν άμεσα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Επιλέξτε την κατάλληλη κρέμα προσώπου

Αν αισθάνεστε ότι το δέρμα σας «τραβάει» μετά τον καθαρισμό ή κατά τη διάρκεια της ημέρας, επιλέξτε μια πιο πλούσια υφή στην κρέμα ημέρας ή/και στην κρέμα νύχτας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ενυδατικό ορό πριν από την κρέμα σας για να σας δώσει την επιπλέον ενυδάτωση που χρειάζεστε.

Η κρέμα Προσώπου Lancaster Total Age Correction χαρίζει αμέσως μια ομοιόμορφη και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα σας. Μέρα με τη μέρα, το περίγραμμα του προσώπου αναδιαμορφώνεται και αποκτά μια μοναδική λάμψη.

Η πλούσια, θρεπτική υφή αυτής της κρέμας ημέρας είναι ιδανική για ξηρές επιδερμίδες.

Εναλλακτικά, επιλέξτε μια κρέμα προσώπου με υαλουρονικό οξύ που θα προστατεύσει το DNA του δέρματος σας από το οξειδωτικό stress. Αυτό ακριβώς προσφέρει η κρέμα προσώπου της Frezyderm με τα φυτικά εκχυλίσματα και ενεργά συστατικά σύκου που περιέχει.

Παράλληλα, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς γονιδιακής έκφρασης του δέρματος και αυξάνει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα οι πρώτες λεπτές γραμμές να μειώνονται, η επιδερμίδα να είναι πιο σφριγηλή και να αυξάνεται η ελαστικότητα του δέρματος.

Κάθε 7-10 ημέρες, μπορείτε να κάνετε μια θεραπεία ενυδάτωσης της επιδερμίδας σας στο σπίτι: Επιλέξτε τις αγαπημένες σας ενυδατικές μάσκες, για να δώσετε στο δέρμα σας μια πιο απαλή και λαμπερή όψη. Ιδανική επιλογή αποτελούν και οι μάσκες νύχτας: Έχουν πλούσια υφή και πολλά θρεπτικά συστατικά που βοηθούν την επιδερμίδα να ανακτήσει τα λιπίδια που έχει χάσει κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Περισσότερη υγρασία

Μήπως η επιδερμίδα σας αφυδατώνεται διαρκώς και χρειάζεται περισσότερη υγρασία; Σύμφωνα με τους Κορεάτες, τους απόλυτους ειδικούς στην skincare φροντίδα, τα face mists έρχονται να δώσουν τη λύση για 24/7 ενυδάτωση.

Χάρη στις super αναζωογονητικές συνθέσεις τους, όχι μόνο δροσίζουν το πρόσωπο με ένα ψέκασμα αλλά και του χαρίζουν όλα τα οφέλη του ιαματικού νερού και των αιθέριων ελαίων που περιέχουν.

Τα face mists μπορεί να φαντάζουν σαν ένα έξτρα, περιττό βήμα στη ρουτίνα ομορφιάς σας, αλλά στην πραγματικότητα έχουν την δύναμη, όχι μόνο να ενυδατώνουν μέχρι και τις πιο ξηρές επιδερμίδες, αλλά και να αυξάνουν την απορροφητικότητα των συστατικών που θα εφαρμόσετε στη συνέχεια, όπως ακριβώς και ένα serum.

Ειδικά αν ταλαιπωρήστε από ακμή, έχετε έναν ακόμη λόγο να πείτε ναι σε ένα face mist

Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ώρα να εντάξετε κι εσείς αυτό το καλλυντικό στη ζωή και στο νεσεσέρ σας.

Ενυδατικά τζελ για φρέσκο πρόσωπο

Τα ενυδατικά gel έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή πρόσφατα ως εναλλακτικά των προϊόντων περιποίησης δέρματος με βάση το λάδι. Τα μόρια νερού και οι κάψουλες υαλουρονικού οξέος που περιέχουν τα ενυδατικά gel,  επιτρέπουν την ενυδάτωση χωρίς να αφήνουν λιπαρά υπολείμματα στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ταιριάζουν καλύτερα σε λιπαρό δέρμα με τάση ακμής.

Τα ενυδατικά gel απορροφώνται γρήγορα και συνήθως είναι ελαφριά, αφήνοντας το δέρμα σας φρέσκο ​​και ανανεωμένο.