Η νέα σειρά του MEGA «Maestro» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στις 22:30.

Με ένα λαμπερό πάρτι στο αγαπημένο στέκι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη γιόρτασαν οι συντελεστές της σειράς του MEGA, «Maestro» την επικείμενη πρεμιέρα. Οι ηθοποιοί μίλησαν για τη σειρά, τους ρόλους τους και για τα συναισθήματά τους για την πρεμιέρα.

«Μαζευτήκαμε εδώ για να δούμε το πρώτο επεισόδιο και να θυμηθούμε τι περάσαμε στους Παξούς» ανέφερε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Στις 13 Οκτωβρίου που είναι η πρεμιέρα μας, πριν 14 χρόνια ήταν και η πρώτη μου ημέρα στην Foss» θυμήθηκε ο παραγωγός Στέλιος Κοτιώνης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφέρθηκε στο όνομα της σειράς, την προβολή της στο εξωτερικό, αλλά και για τον δεύτερο κύκλο που ετοιμάζει.

«Είπαμε να κάνουμε την προβολή εδώ στο ‘Γιασεμί’ που πριν 10 χρόνια είχαμε γυρίσει το «Αν» εδώ. Στη σειρά δώσαμε το τίτλο «Maestro» για να μπορεί να σταθεί και στο εξωτερικό. Τη σκέψη η σειρά να ταξιδέψει στο εξωτερικό την είχα από την αρχή. Στόχος μου είναι να πω μια ιστορία μέσα από τη σειρά που θα προκαλέσει συναισθήματα» επεσήμανε.

«Έχω γράψει το πρώτο επεισόδιο του Β’ κύκλου και ξεκινάει από την ανάποδη» αποκάλυψε σχετικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

«Υπάρχει άγχος και εμείς το περιμένουμε και το κοινό έχουμε γευτεί την ομορφιά του. Ο Χριστόφορος είναι οικογένεια μου, τα βιντεάκια που κάνουμε μας έχουν δέσει ακόμα περισσότερο» δήλωσε η Μαρία Καβογιάννη.

«Έχω μια οικογενειακή σχέση με τον Χριστόφορο και την ομάδα. Ο Χριστόφορος είναι πραγματικά μαέστρος. Έπαθα σοκ όταν με πηρέ ο Χριστόφορος και μου είπε να βρεθούμε για καφέ» αποκάλυψε για την μέρα που την κάλεσε στο τηλέφωνο ο ηθοποιός.

Η Στεφάνια Γουλιώτη, σχολίασε πως «το να δουλεύεις με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη είναι σαν να μπαίνεις σε παραμύθι».

Ο Γιάννης Τσορτέκης τόνισε σχετικά με τον ρόλο του ότι, «ο ρόλος μου δεν είναι ο καλύτερος, συμβαίνουν ακραία πράγματα»

«Είμαι ένας επιχειρηματίας και υποψήφιος δήμαρχος. Ο λόγος που είπα το «ναι» στην σειρά ήταν ο Χριστόφορος», είπε ο Φάνης Μουρατίδης δίνοντας μία γεύση για τον ρόλο του στη σειρά.

«Σήμερα γιορτάζουμε τη δουλειά, για την οποία  δουλέψαμε σκληρά», υπογράμμισε ο Γιώργος Μπένος, ενώ ο Ορέστης Χαλκιάς δεν έκρυψε την αγωνία του για την σειρά προσθέτοντας ότι νιώθουν όλοι ότι είναι κάτι δημιουργικό.

Ο Δημήτρης Κίτσος για τον ρόλο του «Θάνου» σχολίασε: «υποδύομαι τον Θάνο, έναν φοιτητή Ιατρικής. Υπάρχει ένα σκοτεινό παρελθόν που δεν θα δούμε στην πρώτη σεζόν».

Την εμφάνισή της στο πάρτι έκανε και η Μαρίζα Ρίζου η οποία δήλωσε την στήριξή της στον Χριστόφορο, τονίζοντας πως δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει από μία τέτοια στιγμή του.

Δείτε βίντεο του MEGA από το μεγάλο party

ΠΗΓΗ: IN.GR