Προτού βρούμε δώρα ας θυμηθούμε λίγο τι εστί να είναι κάποια σκορπιός. Λατρεύει την κοινωνική ζωή αλλά είναι επικοινωνιακή μόνο όταν επιλέγει εκείνη να είναι. Είναι αποφασιστική και πάντα μάχεται να βρει την αλήθεια. Είναι επινοητική, παρατηρητική και δεν σταματά να κυνηγάει με πάθος οτιδήποτε θελήσει.

Αγαπάει το μυστήριο την ένταση και τις σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη. Λατρεύει τα ταξίδια.

Αν και η φίλη σου η σκορπιός διαθέτει μια πολύπλοκη και άκρως ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, νομίζουμε ότι μπορούμε να βρούμε δωράκια που θα την κάνουν χαρούμενη! Ας χωρίσουμε τις προτάσεις μας ανά budget.

Έως 50€

Οι καιροί είναι δύσκολοι και το ξέρουμε. Για αυτό ας μείνουμε στο «ταβάνι» των 50€. Μπορείς να βρεις πάρα πολλές επιλογές στο budget αυτό, αλλά θεωρούμε ότι πιο κοντά σε μια σκορπιό είναι οι παρακάτω επιλογές.

Για την ταξιδιάρα

Επειδή αγαπάει τα ταξίδια η ιδανικότερη επιλογή που μπορείς να κάνεις σε δώρο είναι το πιο απαραίτητο «εργαλείο». Μια όμορφη βαλίτσα. Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια και χρώματα. Διάλεξε ό,τι θεωρείς ότι είναι πιο κοντά στα δικά της γούστα. Εμείς προτείνουμε το πιο βασικό. Να μείνεις σε safe μέγεθος. Μια βαλίτσα που μπορεί να πάρει ως χειραποσκευή μαζί της εάν ταξιδέψει με αεροπλάνο.

Αν έχεις λίγα έξτρα χρήματα να διαθέσεις, τότε μην αμελήσεις να συνδυάσεις τη βαλίτσα μ’ ένα σετ ταξιδιού. Κοίταξε μόνο να περιλαμβάνει memory foam μαξιλάρι για άνετες πτήσεις, μάσκα ύπνου για ξεκούραστες μετακινήσεις, θήκη διαβατηρίου και ετικέτα βαλίτσας!

Για την fit

Και πάμε στη φίλη σκορπιό που…ξημεροβραδιάζεται στα γυμναστήρια. Μια από τις καλύτερες επιλογές για το συγκεκριμένο budget είναι το φορητό Blender της Blendjet. Έχει turbo λειτουργία για να φτιάχνει εύκολα και γρήγορα όσα smoothies και healthy drinks θέλει. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μπορεί να το πάρει μαζί της παντού! Ακόμα και στα…ταξίδια της!

Για χαλάρωση

Όλοι μας έχουμε ανάγκη από ένα χαλαρωτικό μασάζ. Πολύ περισσότερο απ’ όλους βέβαια, έχει η φίλη σου η σκορπιός. Η απίστευτη ενέργειά της σε καθημερινή βάση την εξαντλεί. Χάρισέ της ένα μαξιλαράκι μασάζ και άσε το να κάνει το… θαύμα του!

Έως 30€

Ας ρίξουμε το budget μας στα 30€. Για να κάνει τα ταξίδια της τί χρειάζεται πέρα από βαλίτσα; Μια όμορφη τσάντα. Για την ακρίβεια ένα ευρύχωρο και στιλάτο backpack. Η sentio Urban Twilight είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές στην τιμή αυτή.

Μιας και μιλήσαμε παραπάνω για χαλάρωση επίλεξε το εξαιρετικό sentio aroma diffuser. Ποια η χρησιμότητά του; Πρόκειται για έναν mini υγραντήρα χώρου και συσκευή αρωματοθεραπείας με τεχνολογία υπερήχων. Ιδανικό για τη χαλάρωσή της στο σπίτι μετά από μια απαιτητή ημέρα στη δουλειά!

Αν θες να κινηθείς ακόμα πιο οικονομικά στον τομέα αυτόν, επίλεξε το Sentio Candle Humidifier. Θα δημιουργήσει και αυτό μια χαλαρή και ποιοτική ατμόσφαιρα στο σπίτι της.

Έως 20€

Κατεβαίνουμε λιγάκι ακόμα στο budget. Μη σκας! Και εδώ θα βρεις εξαιρετικές επιλογές! Πώς σου φαίνεται να βοηθήσεις τη φίλη σου να κρατήσει τις αναμνήσεις που δημιούργησε μαζί σου;

Με το DIY Kodak άλμπουμ φωτογραφιών όλα θα γίνουν ευκολότερα. Είναι κάτι το απολύτως δημιουργικό, όπως δηλαδή και η σκορπιός κολλητή σου, ενώ είναι και μοντέρνο. Ξεχάστε για λίγο τους σκληρούς δίσκους και το instagram. Διαλέξτε μαζί τις αγαπημένες σας φωτογραφίες της, τυπώστε τις και φτιάξτε βάζοντας τις δικιές σας πινελιές το άλμπουμ των διακοπών σας!

Έως 15€

Αρκετές φορές οι σκορπιοί δεν το… έχουν και τόσο με την οργάνωση. Ναι μεν η φίλη σου γνωρίζει πού ακριβώς θα βρει τα πράγματά της στο σπίτι της αλλά δεν παύει να βιώνει και μερικές στιγμές… απόγνωσης! Ειδικά αν βιάζεται να φορέσει το αγαπημένο της κραγιόν ή να βάλει τα απαραίτητα αξεσουάρ της.

Βοήθησέ την! Χάρισέ της μια βάση lipstick ή μια θήκη κοσμημάτων και λύσε της τα χέρια. Άσε που με αυτήν την επιλογή κερδίζεις διπλά. Γιατί; Μα φυσικά μπορεί να τις πάρει μαζί της όπου και εάν πάει για να μην σπαταλάει χρόνο να ψάχνει στη… βαλίτσα της.